מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובדן דופקאני15/07/2011
שלום רב,
ביצעתי בדיקת US בשבוע 5+
נצפה עובר תקין, שק עובר, חלבון, ונצפה גם דופק
היום הלכתי לבצע שוב US, אני בשבוע השביעי
נצפה שק הריון, עובר, חלבון, גודל עובר 11 מ"מ
אך ללא דופק,
האם קיימת האפשרות שדופק העובר יחזור, או שאין סיכוי באופן חד משמעי
ומדובר בהפלה נדחית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובדן דופק - תגובה
ד``ר איילון לחמן16/07/2011שלום.
אם אין דופק,הוא לא יחזור.שוה תמיד לבצע בדיקה חוזרת וא אושר הממצא,לטפל בהתאם.לצערינו הפלות נדחות אינן דבר נדיר.מרוקנים הרחם וקדימה להריון הבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכה בבטן שבוע 20מיכל15/07/2011
שבוע 20, קיבלתי מכה בבטן בצד שמאל יחסית למעלה
מדאורדורנט שנפל לי מהיד וניסיתי לתפוס אותו ( אני בעצמי
מעצם התפיסה נתתי לעצמי מכה בבטן יחד עם הדאורדורנט)
1. האם יכול להיות נזק לעובר ? אם כן ,איזה סוג של נזק?
2. אם אני מרגישה כרגיל ,שום דבר חריג, האם זה אומר
שלא נגרם נזק ואין צורך להבדק?
3. האם שליה קדמית מגנה יותר על העובר מפני פגיעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכה בבטן שבוע 20 - תגובה
ד``ר איילון לחמן16/07/2011שלום.
בעקרון בכל מקרה חריג בהריון שוה להיבדק.שיליה קדמית אינה ממש מגינה על העובר משום שבעקרון היא בעצמה יכולה להיפגע ואז יגרם נזק לעובר.זה בתאוריה-לא לדאוג מדי.לסיכום שוה,בלי לחץ,לגשת ולהיבדק.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הצלחה לעבור את ההריון בשלום.נטלי14/07/2011
האם אישה בת 38 שמיתאמצת יתר על המידה בעמידב בחנות ובעמידה בבית יש סיכוי לעבור את ההריון בשלום?בלי שיקרה כלום לידה מוקדמת? הפלה?חס ולחלילה?
או שאין לי מה לפחד?
ולמה לא הגיבו על השאלה שלי הקודמת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויי הצלחה לעבור את ההריון בשלום. - תגובה
ד``ר איילון לחמן14/07/2011שלום.
בהריון מומלץ בכל מקרה לא להתאמץ יתר על המידה.במקרה שלך לגבי העבודה -כדאי להתיעץ עם רופא תעסוקתי.לגבי הבית-הענין בשליטתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת שקיפות עורפיתlilo14/07/2011
קיבלתי לפי הגיל 1:790
לפי הגיל והבדיקות 1:3300
בהריון הקודם:
לפי הגיל והבדיקות 1:9999
אני בת 32, מה אומרות התוצאות? זה טוב? רע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת שקיפות - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור14/07/2011ערב טוב
תוצאה של 1 :3300 היא תוצאה טובה מאוד.
בהריון קודם היה קצת יותר טוב.
מה שחשוב שעלית מ 1:790 ל 3300 זה פי 4
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קרם נגד סימני מתיחה בטוח לעובר?לקראת הלידה14/07/2011
שלום,
קיבלתי קרם נגד סימני מתיחה של מאמי קר שכתוב שהוא חודר לשכבה התחתונה של העור ומונע סימני מתיחה.
האם בטוח להשתמש בקרם כזה? האם זה יכול להוות סכנה לעובר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם קרם נגד סימני מתיחה בטוח לעובר? - תגובה
הכתובת הרשמית לגבי תשובות על שימוש בתרופות בהריון ,היא במשרד הבריאות ,בטל-02-6243669.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאריך לידה משוער בביוץ לא ידועאני14/07/2011
שלום רב,
אני בת 27 נקלטתי להריון אחריי שהפסקתי ליטול גלולות קיבלתי מחזור אחריי 33 ימים(תאריך 29.5) ואז נקלטתי. אינני יודעת מן הסתם, מה אורך המחזור שלי או תאריך הביוץ ותודה לאל נקלטתי לפני שהספקתי ללמוד על כך. אתמול הייתי אצל רופה (בטא ביום א' 1243) ונצפה שק הריון קטן (מתאים לשבוע 5 כנראה). כעת שאלתי כיצד ניתן לדעת מה שבוע ההריון במצב כזה? ובעזרת השם תאריך לידה משוער. להבנתי, במצב המתואר שבוע ההריון אינו תלוי המחזור האחרון שלי שאינו סדיר וביוץ לא ידוע.
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאריך לידה משוער בביוץ לא ידוע - תגובה
כאשר ימדד גודל העובר בבדיקות האולטרה סאונד ,נוכל לדעת שבוע ההריון ותאריך לידה משוער.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא רוצה חזיונות שווא - אנא הגיבו כמאדריאנה14/07/2011
אנסה כמה שיותר לקצר ומקווה לכמה שיותר תגובות (גם רפואיות וגם לא רפואיות).
בת 27, בריאה, עברתי הפלה טבעית מלאה בשבוע 6 (זה היה לפני חודשיים היריון ראשון ספונטני), וסת הגיעה ביום ו' האחרון (8.7.11) ונגמרה ביום שני בערב (קצרה קצת לווסת שלי). אתמול הבחנתי בהפרשה דמית חומה מועטה מאוד (רק במגע ראיתי).
סממנים להיריון קיימים במידה מאוד נמוכה - מעט בחילות, מיחושים קלים באזור בטן תחתונה, עייפות מאוד חזקה והעין הביקורתית שלי במראה מצליחה לקלוט שאני משמינה- הבטן התנפחה..(ואין סיבה לכך..עם או בלי נשנושי השוקולד שלי..).
זכור לי מההיריון הקצר הראשון שלי סימנים יותר ברורים - שדיים רגישים ונפוחים ובחילות חזקות יותר, מה שלא קורה עכשיו...
אני מבחינתי ממשיכה לנסות החודש כרגיל בהתאם לימי הביוץ שלי שאותם אני כבר יודעת בוודאות...
השאלה שלי בשורה תחתונה - האם יש דברים בגו? או להמתין בסבלנות (למדתי שסבלנות היא דבר כה חשוב בנושא זה בפרט ובחיים ככלל)..
מה אתם אומרים? דעתי לא נחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רוצה חזיונות שווא - אנא הגיבו כמ - תגובה
ד``ר איילון לחמן14/07/2011שלום. התשובה קצרה. בצעי בדיקת דם להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוגדניםחן14/07/2011
שבוע 29+,ביצעתי בדיקת נוגדנים לסי אמ וי ביום שלישי לאחר שהיה לי חום ביום שבת לפני כלומר שלושה ימים לפניו.יצא תודה לאל נגטיב ב-IGG U-IGM האם זה מספיק?האם זה מהימן שלושה ימים אחרי הופעת החום שירד אחרי חצי יום?
תודה החום היה עד 37.9* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוגדנים - תגובה
לצערי לא. התשובה ברמת הנוגדנים תבוא לביטוי לאחר מספר שבועות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם להורדת שיער בהריון ובכללאנני14/07/2011
שלום רב,
האם יש סכנה בשימוש בקרם להורדת שיער במפשעות ובאזור הפות? האם זה מסוכן יותר בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם להורדת שיער בהריון ובכלל - תגובה
בנושא תרופות בהריון ,המקור הרשמי לתשובות הוא במשרד הבריאות בטל- 02-6243669.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישותאנני14/07/2011
שלום רב
אנחנו מנסים להרות, הוצאתי התקן ולא ניסינו ב 3 החודשים הראשונים. כעת אני מספר ימים אחרי יום המחזור ויש לי רגישות מיוחדת בחזה (בשדיים) וזה לא קרה לי מעולם, התחלתי לדאוג שמא זה הריון מחוץ לרחם- האם יש דבר כזה שמקבלים מחזור ויש הריון מחוץ לרחם?6153* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות - תגובה
מבחינת ההרגשות הגופניות הכלליות אין הבדל בין הריון ברחם לבין הריון חוץ רחמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי,אני כבר משתגעת!!!!עדידוש14/07/2011
אני בת 25,נשואה,מקבלת מחזור סדיר מגיל 14. (כל 26 יום)
כרגע מאחר לי המחזור ביותר משבוע-מה שלא קרה מעולם,כמובן מלבד הריון עם בתי הבכורה..
בהריון של בתי גיליתי ע"י בדיקה של מקלון הזהב בשלב מוקדם ביותר (כעבור 4 שבועות ויומיים בלבד לאחר קבלת הווסת האחרונה)
כרגע כבר עשיתי מס בדיקות ומופיע פס אחד בלבד!
שאלתי היא כזאת,,האם יש סיכוי שמדובר בהריון או שיש מצב לאיחור כ"כ גדול אפילו למי שמקבלת ווסת בצורה סדירה??
אני ממש מסוקרנת במיוחד שבעלי סבל מוואריקוצל.. (ולמרות זאת הריוני הראשון היה ספונטני)
אשמח לתשובה בהקדם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי,אני כבר משתגעת!!!! - תגובה
ד``ר אריה לידור14/07/2011שלום לך
כדי להיות בטוחים מציע שתבצעי בדיקת דם כמותית להריון
בהצלחה\
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא...!!לולי13/07/2011
שלום,
תאריך ווסת אחרונה 31.5.11
7.7.11 בדיקת אולטראסאונד לא נראה שק הריון
ערכי בטא :
10.7.11 - 144
11.7.11 - 202
13.7.11 - 404
האם הערכים תקינים??? הרופאה חוששת מהריון מחוץ לרחם... האם יש סיבה לדאוג?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בטא...!! - תגובה
ד``ר אריה לידור14/07/2011שלום לךם
כל הריון יכול להיות חשוד להריון חוץ רחמי כל עוד לא הוכח כי הוא תוך רחמי. מציע שתמשיכי במעקב ביטא ולכשיגיעו הערכים לסביבות 1500 אפשר לבצע בדיקת אולטרהסאונד שתוכיח את תקינות ההריון
בהצלחה
ד"ר איה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתן בהריוןשני13/07/2011
שלום רב
שבוע 21+4.
כחלק ממעקב הריון (פעם בחודש) בטיפת חלב, אני מבצעת בדיקת שתן עם סטיק שבודק חלבון, גלוקוז ו PH.
חלבון וגלוקוז תקין. אולם בפעמיים האחרונות שבדקתי, ה-PH היה 7.5 כשעל הסטיק כתוב שהנורמה היא 5.
מה המשמעות? האם נדרשות בדיקות/ברורים נוספים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שתן בהריון - תגובה
מציע שתבדקי בדיקת שתן מיקרוסקופית במעבדבה ולא סטיק
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכריעל13/07/2011
תוצאות הבדיקה GLUCOSE1HR 50G 164 האם צריך לעשות את הבדיקה של ה100?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העמסת סוכר - תגובה
תוצאה זו אינה תקינה. חייבת לבצע העמסת סוכר מלאה של 100 ג"ר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילשוליםמישהי13/07/2011
שלום
התחלתי שבוע 32, ואני מרגישה לאחרונה שכל מה שאני אוכלת יוצא לי בשילשול..
כבר לא סובלת מעצירויות.
למה זה קורה?
האם זה תופעות של ההריון ?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילשולים - תגובה
תכשירי ברזל יכולים להיות הסיבה השכיחה לכך. מלבד זו רצוי שתפני לרופא המשפחה לשלילת סיבות נוספות וגם לשם טיפול במידה וצריך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)