מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם הריוןגילי20/07/2011
שלום,
תאריך מחזור 13/06/11 היום בתאריך 20/07/11 ביצעתי בדיקת בטא
הותוצאה היתה גדול מ 1000
מה המשמעות?
האם הריון?
תודה רבה
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הריון - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור20/07/2011מזל טוב
ערך מעל 1000 הריון
מעל 1000 אפשר לראות בעל קול וגינאלי שק הריון ברחם
הייתי מחכה שבוע ועושה על קול וגינאלי לראות שק הריון ועובר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נורמלול בשבוע 28 + 3 - דחוווףאורטל20/07/2011
שלום רב...
כבר שלושה ימים שאני סובלת מדופק יחסית מהיר שנע בין 100-120
רופא המשפחה שלי נתן לי מרשם לנורמלול 25 ,חצי כדור ביום למשך 30 ימים וזאת לאחר שהוא התייעץ גם עם הרופא נשים שלי וגם עם הייעוץ התרופתי הארצי.
אני עדיין מאוד מפחדת לקחת את הכדור מפני שקראתי באינטרנט שהכדור חודר את השלייה היטב ועלול לפגוע באופן משמעותי בגדילת העובר והתפתחותו.
אני לא יודעת מה לעשות. האם באמת הכדור הזה מסוכן בהריון ? אם אני לא לוקחת את הכדור , זה מסוכן להיות עם דופק כזה במהלך ההריון?
האם יש דרכים אחרות להוריד את מהירות הדופק?
תודה מראש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורמלול בשבוע 28 + 3 - דחוווף - תגובה
ד``ר אריה לידור21/07/2011שלום לך
ממליץ שתתחילי טיפול זה היות שהתועלת גדולה מסיכוןם האפשרי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכוי להריון תקין?תמר20/07/2011
בתאריך 15.6 עברתי החזרה של עובר אחד.
בתאריך 14.7 בדיקת אולטרסאונד בה ראו שק הריון בקוטר ממוצע של 10 מ"מ ושק חלמון בקוטר 3 מ"מ. לא ראו עובר או דופק.
אתמול, 19.7 שק הריון בקוטר ממוצע של 13.5 מ"מ, נצפה שק חלמון בקוטר 3 מ"מ ועובר בקוטר 2 מ"מ ללא דופק.
מה הסיכוי כי מצב זה יתפתח להריון תקין? האם יש עוד סיכוי כזה?
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה התיחסות!! בלחץ נוראי
תמר20/07/2011למה לא עונים לי?
אני לחוצה נורא. בבקשה תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיכוי להריון תקין? - תגובה
כפי שאת שמה לב בין בדיקה לבדיקה נצפית התקדמות ןלכן ממליץ המשך מעקב אןלטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכיבה על הגבשרה20/07/2011
שלום, אני ב"ה בשבוע 26 אני בשמירת הריון פחות או יותר, לא עומדת הרבה על הרגליים וגם לשבת לא נוח בדכ ולכן שוכבת הרבה על הספה על הגב
קראתי בהרבה מקומות באינטרנט ששכיבה על הגב יכולה להיות לא טובה כי זה עלול להפחית זרימת דם לרחם,
זה מאד נשמע מבהיל האם יתכן שגרמתי נזק?
לא ככ אפשרי לשכב על הספה בסלון על הצד רק בלילה שוכבת רוב הלילה על צד שמאל
אציין שלא שוכבת שעתיים רצוף למשל כי פה ושם כל הזמן קמה לעשות משהו קטן אך כן יש הרבה מצבים ששוכבת חצי שעה או שלושת רבעי שעה רצוף על הגב
בברכה
שרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכיבה על הגב - תגובה
אינך גורמת לשום נזק אך כדי להגביר את זרימת הדם לרחם רצוי לשכב כמה שיותר על הצד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קילופי עור בהריוןסמי20/07/2011
שלום
אישתי בשבוע 19 והתחילו בשבועיים האחרונים קילופי עור באזור החזה ובבטן ,האם זה נורמלי ?
היא מתמרחת בשמן ,קרם נגד סימני מתיחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קילופי עור בהריון - תגובה
ד``ר אריה לידור21/07/2011שלום לך\
פני לבדיקת רופא עור
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הופעת רוק בהריוןמיטל20/07/2011
שלום,
אני בשבוע 20+5 וקיבלנו כרטיסים להופעת רוק ליום שישי הקרוב. מדובר במקום קטן ולכן קיים סיכוי גבוהה כי עוצמת המוסיקה תהיה גבוהה מאוד.
האם הימצאות בהופעה כזו כאשר עוצמת המוסיקה גבוהה יכולה לסכן את העובר או לגרום נזק?
תודה!
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הופעת רוק בהריון - תגובה
ד``ר אריה לידור20/07/2011שלום לך
אולי רק לאוזניים שלך אך לא לעובר המבודד היטב
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההופעת רוק בהריון - תגובה
ד``ר אריה לידור21/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך שאלה בנושא הריוןרחל20/07/2011
האם ייתכן כי צבע הצואה נובע מנטילת החומצה הפולית?
בדר"כ ההמולובין שלי תקין , עשיתי בדיקה בתחילת יולי 2011 והערך היה 12.30.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה בנושא הריון - תגובה
בהחלט ייתכן
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בברךג20/07/2011
שלום רב,
אני בשבוע 32 וכבר שבוע סובלת מכאבים בבצד הברך. הכאבים גם במנוחה ואף צעירים אותי משינה. אציין שיש לי בצקת קלה בכף רגל.
קשה לי ללכת מרוב כאבים ובמקביל אני לא מוצאת תנוחה גם בישיבה שמרגיעה את הכאב.
אשמח לעצה מהירה .
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בברך - תגובה
פני לבדיקת אורטופד
בברכה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לקראת לידהמישהי20/07/2011
שתי שאלות שעלו בי אחרי סיור בחדר לידה, ואשמח להסבר/מענה:
1) המיילדת בסיור המליצה בחום להיעזר בשעות הצירים בבית במים, לעשות אמבטיות וכו' - אבל אם אהיה באמבטיה אני לא עלולה לפספס את ירידת המים? ולא חשוב מאוד להגיע לבית החולים מיד אחרי ירידת מים כדי למנוע מצוקה עוברית?
2) בעקבות שאלות חוזרות של כמה נשים בסיור, המיילדת הסבירה שוב ושוב את החשיבות של ניטור במוניטור בזמן תהליך הלידה (גם אם לסירוגין) בנימוק שמצוקה עוברית יכולה להתחיל באופן פתאומי ולא צפוי, וכו'. די השתכנעתי בחשיבות המוניטור, אבל מאז מציקה לי השאלה איך זה מתיישב עם ההמלצה/דרישה לא להגיע לבית החולים עד שיש צירים סדירים כל חמש דקות במשך שעה לפחות - כלומר לפעמים לשהות אפילו 24 שעות בבית עם צירים (בלידה ראשונה).
איך אני יודעת במשך כל הזמן הזה שהעובר לא נכנס למצוקה???
כיצד ייתכן שמרגע ההגעה לבית החולים המוניטור חשוב, אבל בשלב הראשון של הלידה שאני מעבירה בבית זה לא חשוב? אני ממש מוטרדת עכשיו שמשהו ישתבש כבר בשלב הצירים הראשון ולא אוכל לדעת על זה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה לתשובה. תודה!
מישהי21/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות לקראת לידה - תגובה
ד``ר איילון לחמן21/07/2011שלום.
ניתן למען הבטחון לבצע מעקב תנועות עובר בזמן הצירים.אם התנועות תקינות זה קצת מרגיע. אבל בעיקרון את צודקת,המוניטור העוברי הוא בעל המשמעות הרפואית העיקרית. ניתן אגב להתקבל לחדר לידה,לבצע מוניטור ,ואם תקין להמשיך ולהסתובב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בעניין הריוןרחל20/07/2011
היי,
אני בשבוע 8 ועדיין לא התחלתי לקחת ברזל .
כבר יום ומשהו שהיציאות שלי ירוקות.
האם זה תקין?על מה זה מעיד?האם צריך ללכת לרופא? מה עושים?
נא תשובתכם בהקדם .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בעניין הריון - תגובה
רצוי לבדוק את ההמוגלובין ועל פי כך הצורך בברזל. פני לרופא שלך
בהצלחה
ד"ר א ריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה בענין הריון
רחל20/07/2011האם ייתכן כי צבע הצואה נובע מנטילת החומצה הפולית?
בדר"כ ההמולובין שלי תקין , עשיתי בדיקה בתחילת יולי 2011 והערך היה 12.30.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חריגה ממושכת ב-Leucocytesירדנה20/07/2011
שלום
אני בשבוע 37+2 וכבר שלושה שבועות יש לי תסמינים של דלקת בשלפוחית השתן (תכיפות וקושי במתן שתן). כבר עשיתי שלוש בדיקות תרבית, כולן יצאו שליליות אבל בכל הבדיקות ערכי Leucocytes מאוד גבוהים - 500. עד כה הרופאים שלי מניחים שמדובר בזיהם כלשהו שלא ניתן לדעת מהו מאחר והתרבית יוצאת שלילית ולכן לא קיבלתי טיפול תרופתי כגון אנטיביוטיקה.
האם ניתן לנסות להעריך מה יכול להיות בכל זאת הגורם לזיהום ואיך בכל זאת אפשר לטפל שכן אני כבר שלושה שבועות ממש סובלת מהכאבים בשלפוחית השתן. בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חריגה ממושכת ב-Leucocytes - תגובה
ד``ר אריה לידור20/07/2011שלום לךך
אם תוצאת תרבית השתן שלילית קרוב לוודאי שלא מדובר בזהום בדרכי השתן. לאוקוציטים בשתן כממצא בודד אינו מעיד על דלקת שתן - בהריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי ראוקטאןסיוון20/07/2011
שלום,
כמה זמן אחרי ראוקטאן ניתן להיכנס להריון?
תודה,סיוון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון אחרי ראוקטאן - תגובה
המומלץ הוא 3 חודשי הפסקה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה מראש על התשובהטולי20/07/2011
אולי זה היסטרי לשאול אבל אני מודאגת,
בעת נסיעה במכונית עליתי על מדרכה תוך כדי נסיעה כך שהיתה עליה וירידה מהירה מהמדרכה וטלטלה רבה. שבוע 10+3 האם זה יכול לפגוע?
שאלה כללית באותו נושא האם טלטלות בכבישים, במפרים ושבילי חצץ מסוכנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה מראש על התשובה - תגובה
העובר מוגן היטב בבטנך וברחם. כך שהטלטלות האלה שאת מתארת אינן מסוכנות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא -לחוצה!אילנה20/07/2011
שלום רב הביוץ שלי היה ב 6.7 .וקיימנו יחסים סביב תאריך זה מידי יום וגם באתו היום.
ב 19.7בצעתי בדיקת בטא ויצא - קטן מ 3.
מה זה אומר? המחזור הקודם היה ב 26.6 והוא כל 25-26 יום.
כך שהאם בצעתי את הבדיקה לפני האיחור ולכן יצאה תוצאה זו?
מתי עליי לבצע את הבדיקה שוב כדי שהתוצאה תהיה הכי מדוייקת?
אני הרגשתי התכווצויות משונות בבטן כשבוע אחרי הביוץ ב 14.7-15.7 אולי זו השרשה?
אין לי תופעות כמו לפני מחזורכפי שבד"כ יש לי.
אני בת 37.5 הריון ראשון היה בגיל 34 ללא סיבוכים(נסיון ראשון ונקלטתי) בעלי בן 40.
מבקשת תשובה לחוצה מאד.
האם במידה ומתרגזים ההריון לא נקלט? בני הגדול די מרגיז אותי האם זה עלול להשפיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת בטא -לחוצה! - תגובה
ד``ר אריה לידור20/07/2011שלום תוצאת ביטא זו היא שלילית כלומר אין הריון. בדיקה כזו הופכת לחיובית במידה ואת בהריון כשבועיים לאחר חשיפתך ליחסי מין
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא -לחוצה! - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ20/07/2011במידה ואיחור במחזור תחזרי על בדיקת הריון
במידה ועדיין שלילי ממליץ לפנות לרופא הנשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצהההקרןןןןן19/07/2011
היי
אני בהריון שבוע 4 , עשיתי היום בדיקות דם כלליות ויש שם משהו שאני לא מבינה אם תוכלו לעזור לי
בדיקה TSH
תוצאה :4.76 mIU/L
ניסיתי לחפש בכל מיני אתרים זה משהו שקשור לבלוטת בתריס...
האם התוצאה טובהה?
ואם לא האם זה יכול לפגוע בהריון?? ומה אפשר לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוצההה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ20/07/2011במידה יש הפרעות הורמונליות כולל בלוטת התריס בהריון
יש לפנות לאנדוקרינולוג לטיפול ומעקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצההה - תגובה
התוצאה מצביעה על ערך מעט מוגבר ( הנורמה על 4 ) . מציע שתבצעי בדיקה חוזרת. במידה ועדיין חריגה לפנות לאנדוקרינוולוג לטיפול בתפקוד בלוטת התריס.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)