מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתי אפשר לבדוק הריוןמנא09/02/2011
שלום,מחזור אחרון היה ב 25/1והיה יחסים ב4/2 האם יש אפשרות לכנס להריון ומתי הכי מוקדם אפשר לבדוק הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי אפשר לבדוק הריון - תגובה
ד``ר אריה לידור10/02/2011שלום רב
בדיקת הריון מופיעה כחיובית כבר 12-14 יום מרגע הביוץ/קיום היחסים כלומר עוד בטרם קיים איחור בוסת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורשיר09/02/2011
שלום ,
לפני כחודש וחצי בערך(פחות או יותר) קיבלתי מחזור , ומאז הפסקתי ליטול גלולות .
קיימתי יחסים באותו הזמן ללא שום הגנה,ולאחר יומיים-שלושה החלטתי ללכת ולבצע
בדיקת דם של הריון אך היא יצאה שלילית .
מאז כברו כבר 10 ימים (אם לא יותר) והייתי אמורה לקבל מחזור .
אין לי כאבים שאמורים לרמוז על בוא המחזור,ויש לי מעט רגישות בשדיים.
האם זה הריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן
bahura09/02/2011אני ביצעתי בדיקת בטא כשהייתי בכמה שבועות איחור והייתה שלילית בדם ולאחר שבועיים כבר נצפה שק עוברי באולטרסאוטנד ובדיקת שתן הייתה חיובית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור במחזור - תגובה
ד``ר אריה לידור10/02/2011שלום לך
רצוי שתבצעי בדיקת דם להריון. במידה ושלילית סימנים אלו אופיניים לתקופת הביוץ ומרמזים על וסת קרוב .
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתגילה09/02/2011
ביום שישי 4/2/11 עשיתי בדיקת ביוץ שיצאה חיובית. קיימנו יחסים כבר מיום שלישי יום כן יום לא ובשישי שבת וראשון קיימנו יחסים כל יום. ביום שני בעלי כבר לא הצליח לגמור ולכן שאלתי היא האם יש סיכוי שפיספסנו ולא קיימנו יחסים בזמן הרצוי ביותר??תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרע נשאר בפנים עד 72 שעות
bahura09/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת - תגובה
על פי תקורך נראה שקיימתם יחסים מתוזמנים היטב בהתייחס לביוץ
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גרוןחסויה09/02/2011
אני בתחילת הריון ויש לי כאבים בגרון ורציתי לדעת האם מותר להשתמש בכדורי מציצה למוסין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גרון - תגובה
יכולה להשתמש ללא חשש
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם למונסין מכילה אנטיביוטיקה?
נילי פלד21/10/2014אני רואה שהתרופה למונסין מכילה אנטיביוטיקה? האם זה נכון? TYROTHRICIN
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחזהחסויה09/02/2011
שלום אני נמצאת בשבוע 9 להריון מתחילת ההריון לא סבלתי משום תופעות חוץ מרגישות בחזה כבר כמה ימים שהרגישות בחזה לא נמצאת באופן קבוע האם זה נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
חסויה10/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה
טל11/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בחזה - תגובה
ד''ר גדעון נגר12/02/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאשלי...09/02/2011
שלום
עשיתי בדיקת בטא 1608 הווסת האחרונה שלי היתה 08-01-11 האם בדיקת בטא היא בהתאם לשבוע שאני צריכה להיות ?
*האם אפשר כבר לעשות בדיקת אולטרסאונד לבדוק ויש דופק ?
ובאיזה שבוע אני ?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את הבטא עשיתי שלשום
שלי...09/02/2011את הבטא עשיתי שלשום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקה סקר ביוכימי 1שרון09/02/2011
שלום,
בת 36, שבוע 14+2,
אני די מזועזעת מתוצאות סקר ביוכימי טרימסטר ראשון - 1:65 לתסמונת דאון
השקיפות העורפית: 1.9 מ"מ
התור שלי לבדיקת מי שפיר הוא לעוד שבועיים וחצי ובינתיים אני לא יודעת איך להתייחס להריון.
לא רוצה להיקשר יותר מידי.
האם יש לי עדיין סיבה לאופטימיות?
האם סקירת מערכות מוקדמת יכולה לשפוך אור ולהרגיע במעט?
החל מאיזה שבוע לא ניתן יותר לבצע גרידה ויש לבצע לידה מוקדמת?
תודה רבה!!
להלן תוצאת הבדיקה,
==========================
NT-Nuchal Translucency 1.64 MoM
NT-Nuchal Translucency 1.90 mm
=========================
PAPP-A 0.66 MoM
PAPP-A 2312 mIU/L
Free beta HCG 1.81 MoM
Free beta HCG 71.2 ng/ml
==========================* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקה סקר ביוכימי 1 - תדמור
ד''ר עפר תדמור09/02/2011בוקר טוב
תוצאה של 1:65 זה בינוני
זה לא רע
כלומר זה 98.5% סיכוי לעובר בריא
צריך לעשות מי שפיר ולא לדאוג
כלומר יש לך סיכוי ל 64 ילדים בריאים ורק אחד חולה.
יש סימנים נוספים:
האם ראו עצם אף ?? האם היה TR ( איספיקת מסתם טריקוספידלי ) ???
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד''ר עפר תדמור
שרון09/02/2011התשובה שלך מחזקת ומעודדת אותי, תודה :)
לגבי גשר אף, אכן מצויין בבדיקה ש"נצפה" גשר אף, אין אזכור לגבי TR
ואם אפשר עוד שאלה קטנה,
האם יש מניעה שאבצע את בדיקת מי שפיר בדיוק ביום הכניסה לשבוע 16?
(אחרת אאלץ לחכות שבוע, די חבל לי לאבד שבוע)
תודה,
יום טוב,
אלין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HCG-B Quantitative Bתמר09/02/2011
שלום, עשיתי בדיקות דם והתוצאה של HCG-B Quantitative (B) הראתה רמה של 75228! האם זה אומר שאני בהריון???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור!
מירי09/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור?
תמר09/02/2011הי מירי,
אני פשוט לא מבינה בזה כלום, אז את אומרת שרמה כזאת יכולה רק להצביע על הריון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHCG-B Quantitative B - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור09/02/2011
ערב טוב
תוצאה של 75000 זה הריון
בשלב זה אפשר לראות גם שק הריון ברחם בעל קול
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור ותוצאות בדיקות שליליותרוצה לדעת09/02/2011
הי,
בת 39, אחרי 2 לידות בניתוחים קיסריים. הריון שלישי הסתיים בשבוע 10 בהפלה יזומה ב- 6.12.10.
ב-6.1.11 מחזור ראשון אחרי ההפלה, מאז ועד היום לא הגיע מחזור נוסף.
ביום ה', 3.2.11 עשיתי בדיקה ביתית והתוצאה שלילית. באותו יום עשיתי בדיקת דם ותוצאתה BHCG - 4.
כאמור עדיין לא קיבלתי מחזור.
מה עליי לעשות? בדיקת דם נוספת, או שמיותרת לאור 2 התוצאות השליליות? במידה וממליצים לערוך בדיקת דם נוספת מתי עלי לעשותה?
לקבוע בדיקה אצל רופא נשים?
תודה ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים?.. מבקשת תשובה
רוצה לדעת10/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילמת מי שפירהריון תאומים08/02/2011
שלום,
אני שבוע 16. בת 28.5 הריון ראשון
עשיתי בדיקות גנטיות שהייתי בת 17 - איתרו אותם בבי"ח בו ביצעתי והוציאו לי מכתב שהכל תקין.
שקיפות עורפית מעולה - לשניהם סיכוי 1:6660
סקירה עברה בשלום
היינו היום אצל הרופא והוא לא מוצא צורך בביצוע הבדיקה.
הסביר את הסיכונים
אני אחרי IVF - ומבחינתי אני לא יכולה לחשוב על לסכן את ההריון הזה.
אני מאוד מתלבטת!
אני יודעת שבגילי אין צורך לבצע אבל עדיין חרדה ולא שקטה לגבי זה
אשמח לדעתכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילמת מי שפיר - תגובה
ד``ר אריה לידור08/02/2011שלום לך
אין צורך לבצע בדיקת מי שפיר כאשר כל המדדים תקינים. הסיכון עולה על הסיכוי למצוא מום כרומוסומלי ולכן לא מומלץ לבצע הבדיקה. יחד עם זאת אם את רוצה לרכוש ש קט נפשי ולהוכיח שכרומוסומי העוברים תקינים יכולה לשקול לבצע הבדיקה תוך כדי התחשבות בסיכונים האפשריים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - שאלה נוספת
הריון תאומים09/02/2011כפי שציינתי את הבדיקות הגנטיות ביצעתי בגיל 17.
לצורך התחלת הטיפולים שלחו לי מביח בו ביצעתי את הבדיקה מכתב סיכום
בו מצויין כי הכרומוזומים תקינים.
האם זה מספיק? האם ייתכן ויש / היה צורך בבדיקה נוספת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתן לאחר קיסרילימור08/02/2011
Ketone (U) NEGATIVE 0,00 - 0,00
Glucose (U) NORMAL 0,00 - 0,00
Urobilinogen (U) NORMAL 0,00 - 1,00
Bilirubin (U) NEGATIVE 0,00 - 1,00
Protein (U) NEGATIVE 0,00 - 30,0
Leucocytes (U) 500.00 cell/µl 0,00 - 10,0 .(..........)*
Erythrocytes (U) 250.00 cell/µl 0,00 - 10,0 .(..........)*
Urine Remarks לבקתת ןתשל היפוקסורקימ תאצות
דחא הדובע םוי ךות
9 ימים לאחר קיסרי עדין יש דימום בדיקת שתן הבוקר מה הם הערכים הגבוהים ועל מה מצביע תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שתן לאחר קיסרי - תגובה
בדיקת השתן תקינה. הערכים הגבוהים משום הדימום.
בהצלחה
דר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאhen08/02/2011
שלום
מה אומרת התוצאה הבאה? (עשיתי את הבדיקה ביום שני)
בטא 4209.0 IU/L
וסת אחרונה 28.12.10
האם חיובי בטוח? האם תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה אומר שאת בהריון... מזל טוב.
אמי08/02/2011לכי לרופא..... הוא יסביר לך מתי אולטראסאונד והכל... בהצלחה להריון תקין....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואו איזו הפתעה
hen08/02/2011הפסקתי את הגלולות לפני חודש וחצי ואפילו לא קיבלתי מחזור.... :)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא - תגובה
התוצאה חיובית . מציע שתתחילי במעקב הריון כולל בצוע אולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 8 + 2מירב08/02/2011
שלום,
אני בשבוע 8+2, לאחר בדיקת אול' תקינה ודופק שנצפה (שבוצעה לפני שבוע).
בשבוע שעבר היו לי כאבים בחזה, רגישות, ממה הרגשתי את הכובד שלו, כעת אני לא מרגישה כלום, רגיל לחלויטן, לא כואב...
האם מעיד על משהו לא תקין ?
תודה,
ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 8 + 2 - תגובה
לסימני ההריון המשניים אין חשיבות אם קיימים או לא. מציאותם או העדרם אנים בהכרח סימן לתקינות ההריון
יחד עם זאת באם קיים חשש מציע שתבצעי בדיקת אולטרהסאונד לתקינות ההריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה בבקשהגילה08/02/2011
ביום שישי 4/2/11 עשיתי בדיקת ביוץ שיצאה חיובית. קיימנו יחסים כבר מיום שלישי יום כן יום לא ובשישי שבת וראשון קיימנו יחסים כל יום. ביום שני בעלי כבר לא הצליח לגמור ולכן שאלתי היא האם יש סיכוי שפיספסנו ולא קיימנו יחסים בזמן הרצוי ביותר??תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה בבקשה - תגובה
על פי מה שאת מתארת קיימתם יחסים מתוזמנים היטב ביחס לביוץ המשוער בהסמך על הבדיקה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ופרוגסטרוןחגית08/02/2011
אני ביום אחרי ביוץ 15, ועשיתי היום בדיקת דם להריון, והתוצאות הן:
HCG QUANT.(S) 213.90 MIU/ML
PROGESTERONE 49.60 NMOL/L
רציתי לשאול האם זה תקין?
האם הבטא לא גבוהה מידי?
והאם הפרוג. לא נמוך?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא ופרוגסטרון - תגובה
הביטא חיובי וצריך להמשיך ולעקוב אחר צמיחתו. לערך הפרוגסטרון פחות חשיבות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)