מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריבוי מי שפיריערית31/01/2011
שלום רב,
אני בת 30, בשבוע 40+2. בביקורת בבית חולים התגלה אצלי עודף במי שפיר (21), בפעם הראשונה לכל אורך ההיריון. בדיקת הסוכרת וכל שאר הבדיקות עד כה היו תקינות.
שאלתי היא - מה הסיכונים? ומה יכולות להיות הסיבות לשינוי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבוי מי שפיר - תגובה
ד``ר אריה לידור31/01/2011שלום לך
כמות מי שפיר זו היא בגבול העליון של התקין (20)ולכן ללא השלכות מיוחדות על ההריון או הלידה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי תנועות עובררינת31/01/2011
משהו שקצת מטריד אותי, לפי האחות, האינטרנט הבנתי שאני אמורה להבחין בתנועות כל חצי שעה וזה לא קורה ישנן שעות שאין תנועות ובזמן האוכל או אחרי אני לא מרגישה במיוחד את תנועותיו ולפעמים כשאני אוכלת אין ממש תזוזות. האם זה בסדר??
בלילה למשל שכבתי על צד שמאל ובמשך 15 דק לא ממש הרגשתי תנועות, לכן אני לא יודעת איך לעקוב אחרי זה והאם זה בסדר
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי תנועות עובר - תגובה
אינני יודע באיזה שבוע את . בכל מקרה לא תמיד חשים בתנועות גם אם העובר זז. הדרך הטובה ביותר היא לבדוק כחצי שעה לאחר ארוחה במצב נינוחות מירבית באם ישנן 3 תנועות בחצי שעה. במידה ואינך חשה בתנאים אלו רצוי לפנות לניטור העובר ( שוב תלוי באיזה שבוע הריון את )
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין זאת, שבוע 34
רינת31/01/2011.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין בהריוןמירה31/01/2011
שלום,
אני בשבוע 17+1
1. האם קיום יחסי מין בחדירה מלאה עלולה להזיק לעובר?
2. האם אני יכולה ללוות את התינוק שלי לחוג שחייה (חצי שעה בתוך מיי בריכה כל שבוע)?
3. אני בת 28.5ץ האם תוצאה של 1:20000 בחלבון עוברי היא טובה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין בהריון - תגובה
במידה ומהלך ההריון תקין אין מניעה לא מיחסי מין ולא מבריכה . אם המספר שציינת מתייחס לסיכון לתסמונת דאון הרי את בסיכון נמוך ( תקין)
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אף סתוםקרן31/01/2011
שלום רב,
אני בהריון שבוע 24. מזה כחודשיים אני סובלת מאוד מאף סתום בלי הפסקה
ועם זאת קשה לי מאוד לנשום.
רק כשאני משתמשת באוטריווין אני מרגישה הקלה.
ניסיתי מי מלח, אדים וכדומה ואין הקלה.
אני ממש מרגישה רוב היום שאין לי אויר, שאני מתאמצת לנשום .
מה אני יכולה לעשות?
אני מפחדת שהשימוש הממושך בטיפות אף יזיק לעובר.
אודה על תשובה בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף סתום - תגובה
רצוי שתבדקי על ידי רופא אף אוזן וגרון. אין חשש משימוש באוטריוין
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 40סיון31/01/2011
שלום רב!
אני בשבוע 40 ויש לי לחץ נוראי בפי הטבעת אני לא יכולה לשבת זה כאב נוראי..
בנוסף התינוקת בועטת בחוזקה בכל חלקי הרחם
האם זה נורמלי מה שאני עוברת בסוף הריוני???
והאם בשל כאבי החזק אני יכולה לבקש זירוז????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 40 - תגובה
כמובן שבשבוע זה החלק המקדים של העובר (ראש או עכוז) נמצא נמוך באגן וזה סיבת תחושותייך.
בשבוע זה ממליץ תחילת מעקב טרום לידתי בבית החולים בו את רוצה ללדת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהי31/01/2011
1 בטא גבוהה יכולה להעיד על הריון מרובה עוברים?
2 האם בטיפול ivf יכול להיות שק הריון אחד עם 2 עוברים?
3 האם שק 1 = תינוק אחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
בעקרון ככל שמספר העוברים גבוה כך גם הביטא גבוהה
תלוי כמה עוברים החזירו . בעקרון בIVF מספר השקים כמספר העוברים . (במקרים נדירים ייתכנו 2 עוברים בשק אחד)
בהצלחה
דר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורנטע31/01/2011
אני בדר"כ מקבלת מחזור כל 33 ימים (כלומר, הייתי אמורה לקבל מחזור ביום שישי האחרון). עשיתי במוצ"ש בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית. היום זהו היום ה-36 ועדין לא קיבלתי. האם יש צורך לבדוק בדרך נוספת? יכול להיות שאני בכל זאת בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
תמיד רצוי לחזור על הבדיקה כעבור מספר ימים.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ....שאלהסיון31/01/2011
אני בשבוע 9 עם 2 תאומים לא זהים מהפרייה .
הכול תקין אבל יש שק נוזלי מאחורי שקי ההריון ולבנתיים הוא לא נעלם .
רציתי לשאול מה זה?? האם מסוכן ?
האם אמור להיספג ??? אני נורא חוששת מהממצא הזה ..
תודה רבה סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ....שאלה - תגובה
ייתכן וזהו שק הריון שלישי ( כמה עוברים החזירו?) אשר אינו מתפתח ונספג לאיטו. אין חשש מקיומו ועם התקדם ההריון הוא אמור להעלם לחלוטין. ייתכן גם וזהו ביטוי לדמם קל אשר מצריך המשך מעקב על גודלו או העלמו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא??הילה30/01/2011
שלום רב,
אני אחרי החזרת שני עוברים, אמורה תחילת שבוע הבא ב"ה לבצע בדיקת דם בבקשה אפשר לומר לי בערך מאיזה בטא זה הריון אם בכלל ומאיזה בטא קיים סיכוי לתאומים
אין לי מושג בכלל בבבטא
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא?? - תגובה
כל ערך ביטא של מעל ל 10 ייחשב כחיובי . לגבי תאומים על פי הערכים שהתקבלו קצב הצמיחה שלהם והאולטרהסאונד בהמשך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוניזציה בהריוןרותם30/01/2011
לפי מה שהבנתי אצטרך לעבור בדיקת קוניזציה במהלך ההריון...אני מפחדת עד מוות ...האם זה תקין כל מה שקורה פה? אני חסרת אונים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוניזציה בהריון - ד"ר עפר תדמור
ד''ר עפר תדמור30/01/2011ערב טוב
לא לדאוג
ניתן לעשות בזהירות קוניזצייה בהריון בלי לגרום להגברת הסיכוי ללידה מוקדמת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מלי01/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פאפס ופולסקופיה בהריון...רותם30/01/2011
שלום, אני כעט בתחילת הריון (שבוע 5), וגילו לי גידולים טרום סרטניים בצוואר הרחם.
היום הייתי אצל הרופא והוא אמר שצריך להיות במעקב ע"י בדיקות פאפס כך חודשיים ובדיקת פולוסקפיה ואמר שלא פוגע בעובר הבדיקות הללו.
לאחר מכן קראתי בבית שהוא רשם "הוסבר לחולה כי בדיקה זו יכולה לגרום להפלה"...איני יודעת מה לעשות,יש לציין שכל היום אני בוכה ללא הפסקה ועם מלא מלא מחשבות, הוא אמר שאחרי הלידה עושים ניתוח.
אני מפחדת שיגלו שזה גדל ואז אצטרך להפיל בחודשים מתקדמים.
מה אתה יכול להסביר לי על העניין?
אני קרייריסטית ולא מתליחה לעבוד ולהיות רגועה,זה הריון ראשון שלי ובמחשבה שבמקום שאהנה והתלהב ממנו אני רק חושבת ובמתח מה יהיה?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פאפס ופולסקופיה בהריון... - תגובה
לא לדאוג בכלל
נגע טרום סרטני זה לא סרטן
בדיקת פאפ וקולפוסקופייה לא מזיקות להריון
נגע טרום סרטני לוקח, אם בכלל ,שנים ארוכות עד שהופך לסרטן
אין מקום לדאגה
את כנראה מקבלת טיפול מצויין וקפדני
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת פאפ לא תקינה
קרן18/03/2012לפני כשבועיים קיבלתי טלפון מרופאת הנשים שאמרה שבדיקת פאפ יצאה לא תקינה ושהיא מפנה אותי לבדיקה עם מיקרוסקופ (שכחתי את שם הבדיקה)
אני נמצאת בהריון בשבוע 10 וממש לא רגועה ומתה מפחד מהתוצאה.
אשמח אם תסביר לי על הבדיקה ומה ההשלכות שלה.
האם זה מסוכן בהריון?
תודה רבה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת פאפ לא תקינה
קרן18/03/2012לפני כשבועיים קיבלתי טלפון מרופאת הנשים שאמרה שבדיקת פאפ יצאה לא תקינה ושהיא מפנה אותי לבדיקה עם מיקרוסקופ (שכחתי את שם הבדיקה)
אני נמצאת בהריון בשבוע 10 וממש לא רגועה ומתה מפחד מהתוצאה.
אשמח אם תסביר לי על הבדיקה ומה ההשלכות שלה.
האם זה מסוכן בהריון?
תודה רבה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת הריוןליטל30/01/2011
שבוע שעבר גילית שאני בהריון וסת אחרון 17.12, בבדיקת דם התוצאה הייתה 4603,
מה זה אומר? הרופא שלי אמרה לי לבוא אליה שוב רק בעוד שבוע לא מרבה לפרט...
מה השלבים הבאים שאני צריכה לעבור?
האם זה עוד בסדר לען סיגריה אחת ביום ומתי זה כבר קריטי שצריך להפסיק בכלל? אני לא רוצה להפסיק כרגע בגלל העבודה שלא יגלו עדין שאני בהריון מנסה להתחמק רוב היום..
אני משתמשת במשאף ונטולין האם אני יכולה להמשיך להשתמש בו או להפסיק את השימוש?
אני סובלת כבר שבוע וחצי מכאבי בטן חזקים מאוד שאפילו מעירים אותו וכאבים בחזה מאוד.
אנא צריה פרטים על התחלת הריון אין לי מענה כל כך אצל הרופא שלי..
תודה מראש.
ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר נוסף ששכחתי לציין
ליטל30/01/2011יש לציין שיש לי רחם דו קרני, האם זה מסוכן אני צריכה להיות זהירה יותר?
מה לגבי שמירה הריון ? קראתי קצת וראיתי שצריך להיות בשמירת הריון כדי לא לסכן את ההריון....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחילת הריון - תגובה
בערך של 4600 יש רק שק הריון
בשבוע הבא יהיה כבר עובר עם דופק
סיגרייה בודדת לא מזיקה להריון
משאף וונטולין מותר וצריך להשתמש בהריון
השילוב של וונטולין ועישון נראה לי משונה, מי שלוקח וונטולין צריך דבר ראשון לא לעשן
כאבי חזה נורמלי בהריון
כאבי בטן חזקים באמת לפני ביצוע בדיקת על קול מחייבים ביצוע בדיקת על קול
לראות מקום ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה..
ליטל31/01/2011השימוש בונטולין הוא מכיוון שאני סובלת מאלרגיות וחלק מהאלרגיות בא לידי ביטוי בשיעול וקושי בנשימה,אני יכולה להמשיך להשתמש בטיפות אף?
אז אם מידי פעם אני אעשן סיגריה אחת עד שאספר בעבודה זה לא נורא?
מה זה בדיקת על קול? הכאבים כנראה נובעים מבעיה במיקום השק הריון? אשמח לפירוט רחב יותר..
איזה שבוע אני איך מחשבים?
שוב תודה מראש.. :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשואלת שוב כי לא קיבלתי מענה..
ליטל31/01/2011השימוש בונטולין הוא מכיוון שאני סובלת מאלרגיות וחלק מהאלרגיות בא לידי ביטוי בשיעול וקושי בנשימה,אני יכולה להמשיך להשתמש בטיפות אף?
אז אם מידי פעם אני אעשן סיגריה אחת עד שאספר בעבודה זה לא נורא?
מה זה בדיקת על קול? הכאבים כנראה נובעים מבעיה במיקום השק הריון? אשמח לפירוט רחב יותר..
איזה שבוע אני איך מחשבים?
שוב תודה מראש.. :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחילת הריון - תגובה
מעל ערך 6000 אפשר לראות עובר ודופק. לכן בצעי אולטרהסאונד ראשון כבר בימים הקרובים. מותר להשתמש בונטולין. רצוי שתפני לרופא שלך לתחילת מעקב הריון
בהצלחה
דר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערכת משקלאביטל30/01/2011
שלום
היום עשיתי הערכת משקל והיא 1.900 קילו
אני בשבוע 30+4
האם המשקל תקין לשבוע זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערכת משקל - ד"ר עופר תדמור
לשבוע 31 הערכת משקל 1900 זה אחוזון 75
כלומר תקין לחלוטין
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעת לאן לפנותדיקלה30/01/2011
מוקדם עדיין לבצע בדיקת הריון מאחר ואני אמורה לקבל עוד מספר ימים (3-4 ימים לערך)
אך כל החודש היו לי כאבי ראש מאוד חזקים , מצבי רוח משתנים, עצירות נוראית, עייפות שמעולם לא סבלתי מימנה ואני פשוט רוצה לישון כל הזמן .תיאבון מוגבר מבד"כ.
זה מוקדם מדי לחוש את הסימפטומים האלו? ויש לציין שיחסי המין היו 4-5 ימים לאחר המחזור האחרון.
מצטערת לא ידעתי כבר את מי לשאול ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת לאן לפנות - ד"ר תדמור
פשוט מאוד
אם רמת הורמון ההריון מספיק גבוהה כדי לגרום לך לתחושות רעות / משונות
אז ההורמון יופיע בבדיקת הדם.
פשוט לעשות בדיקת דם להריון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימניםנופר30/01/2011
שלום, אנו מנסים להיכנס להיריון המחזור שלי האחרון היה ב- 8.1
בשבוע וחצי האחרונים אני חווה משהו נורא מוזר של לחץ בשלפוחית השתן
לא כואב לי או שורף כך שאני מורידה את עניין זיהום בשלפוחית השתן.
האם יכול להיות שזה סממן של תחילת היריון?
כמו כן אין לי את הסימנים המקדימים של המחזור... כגון: כאבי גב תחתון, רגישות בחזה, חשקים מסוימים.
אשמח לקבל את תגובתכם, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
נופר31/01/2011לא קיבלתי עדיין תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימנים - תגובה
קשה לומר על פי סימנים בלתי ספציפיים אלו אם את בהריון או לא. המתיני עוד כשבוע ובמידה ולא תקבלי עד אז יכולה לבדוק בדיקת ביטא להריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)