מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סוג הסקס בהריוןרונית30/01/2011
שלום, אני בשבוע 5, הריון ראשון.
א. אני ובעלי נהנים מסקס אגרסיבי, קצת אלים. האם הדבר מסוכן להריון ו/או לעובר?
ב. קראתי שנוזל הזרע גורם להתכווצויות ברחם ואף עלול לגרום להפלה. האם זה אומר שאסור שנוזל הזרע ייפלט בפנים בחודשים הראשונים של ההריון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג הסקס בהריון - תגובה
ד``ר איילון לחמן30/01/2011שלום.
נוזל הזרע אינו משפיע על הרחם בשלבים אלו.אגב אם היה גורם להפלה,הינו מפנים את המקשות הפלה לקיים יחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הזרעה שלישית-כאבי מחזור שנעלמומישהי30/01/2011
שלום,
אני אחרי הזרעה שלישית שהיתה באתריכים 16-17/1/11
כ7 ימים אחרי ההזרעה התחילו לי כאבי מחזור אינטנסיבים שליוו אותי כמעט כל היום. הכאבים נמשכו כ- 4 ימים ואז הם פסקו בהדרגה. ומזה יומיים אני לא מרגישה כאבי מחזור. לפעמים מיחושים קלים, אבל אי אפשר לקרוא לזה כאבים.
מה יכול להיות הסיבה? האם הגיוני שמחזור יגיע גם אם הכאבים פחתו ואף הפסיקו? אני בלחץ, מאחר ובהזרעות קודמות פעם ראשונה היו לי כאבי מחזור ואכן קבלתי. ובפעם אחרונה לא היו לי כאבים ובכל זאת קבלתי.
והפעם זה ממש משונה בגלל שהכאבים פסקו.
אודה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הזרעה שלישית-כאבי מחזור שנעלמו - תגובה
אין הסבר ברור לשאלתך,אולי את בהריון? נאחל לך שכן.אל חוסר הכאבים אינו סימן ודאי לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא 0 האם יש דבר כזה?
אחת30/01/20110 IU/L ?
ברור שאין הריון, אבל האם יכול להיות רצת הורמון אפס בגוף?
לא אמור להיות לפחות קצת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות עורפית - זמןליהי30/01/2011
שלום, האם קביעת שקיפות עורפית לשבוע 11+3 זה מוקדם מדי?
האם עדיף שבוע אחרי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקיפות עורפית - זמן - תגובה
ההמלצה לשקיפות עורפת היא בין השבוע ה-10 ל-14.כך שאין בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת העמסת סוכררותה30/01/2011
שלום
אני בשבוע 25+3 ואני עם דלקת בגרון וסינוסים סתומים התחלתי לקחת אנטביוטיקה (מוקסיפן פורטה 500 )לפני יומיים אני אמורה להמשיך עם האנטיביוטיקה 7 ימים , האם ניתן לבצע בדיקה של העמסת סוכר בזמן שנוטלים אנטיביוטיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת העמסת סוכר - תגובה
לא צריכה להיות בעיה אם את מרגישה טוב. אם עדין סמני מחלה בבקשה להמתין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתר לאחר לידהנעמה30/01/2011
שלום,
כשבוע וחצי לאחר לידה. אני סובלת מהזעת יתר כאשר אני ישנה, אני קמה כשכולי ספוגת זיעה, החולצה רטובה והשיער גם כן. מדוע הדבר קורה? האם קשור להריון? האם יחלוף מעצמו או שיש טיפול שיכול להקל על התופעה? אני מתקלחת באמצע בלילה מרוב שאני מזיעה....
אודה למענכם המהיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר לאחר לידה - תגובה
יתכן והתופעה קשורה לחילופי ההורמונים אם תמשיך יש לגשת ולהיבדק.התופעה יחסית חריגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לויקוציטים בשתןאנונימית30/01/2011
מה המשמעות של לויקוציטים בשתן ותרבית שלילית בשבוע 19 להריון? האם יש טעם בבדיקות נוספות או שזה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לויקוציטים בשתן - תגובה
ד``ר איילון לחמן30/01/2011שלום. יתכן והלויקוציטים מראים על הפרשת יתר נרתיקית. לכן יש לגשת להיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שבוע 20הריונית30/01/2011
אני בשבוע 20 להריון. רציתי לשאול לגבי יחסי מין.. בדרך כללל התנוחה המועדפת עליי ועל בעלי היא שהוא מעליי.. רציתי לשאול אם זה מותר להמשיך בתנוחה זו או שזה מסוכן לבטן מבחינת לחץ על הבטן??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון שבוע 20 - תגובה
אם אין כאבים או אי נוחות מיוחדת,אין בעיה בקיום היחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספירת שבועות הריוןמיכל30/01/2011
היי,
1. אני כרגע בשבוע 36 + 6 ימים - האם זה נחשב שאני בשבוע 36 או 37?
2. האם תאריך הלידה המשוער אמור לצאת בתאריך בו מציינים 40 שבועות + יום?
בתודה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספירת שבועות הריון - תגובה
ד``ר איילון לחמן30/01/2011שלום. כאשר הגעת לשבוע 36,סימת 36 שבועות.דומה למי שהגיע לגיל שנה הוא רי סיים שנה.תאריך הלידה המשוער הוא היום בו את 40 שב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פולית- דחוף!!!הריונית30/01/2011
אני בשבוע 20 . בתחילת שבוע 19 שאלתי את הרופא המטפל הפרטי שלי שאצתו אני מבצעת את כל מעקב ההריון האם להמשיך לשתות חומצה פולית והוא אמר לי שאין צורך כבר ואפשר להפסיק.. זה היה בשיחת טלפון והוא היה עסוק. השאלה שלי היא האם זה לא תמוה?? עליי להמשיך לקחת חומצה פולית עד סוף ההריון? ( חשוב לציין שלא התחלתי שלושה חודשים לפני הכניסה להריון לשתות חומצה פולית מחוסר ידיעה לגבי נוש זה)
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית- דחוף!!! - תגובה
המומלץ הוא לקחת חומצה פולית עד סוף השליש הראשון להריון..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שואלת שוב צירים?!?!?רינה30/01/2011
היי אני שבוע 36 התחילו לי כאבים כמו של מחזור וגם כאבי גב שהולכים ובאים האם אלו צירים?.. בנוסף מה הפרמטר במוניטור שמראה שזה צירים?..(אילו מס'?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שואלת שוב צירים?!?!? - תגובה
אנא גשי להיבדק וגם לבצע בדיקת מוניטור כמובן. שם גם יראו לך רישום הצירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בייבימורן30/01/2011
מחזור אחרון ב8/1/11 3ימים לא הרבה דימום אבל הרגיש כמו מחזור
מ19/1 יש לי נפיחות בבטן התחתונה ואני בוכה כל יום לא רגועה ולפעמים כן מצבי רוח משתנים האם יש סיכוי שאני בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בייבי - תגובה
ד``ר אריה לידור30/01/2011שלום לך
הדרך הטובה ביותר היא שתבצעי בדיקת ביטא להריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףףףףףף***30/01/2011
ביום שישי בבוקר עשיתי בדיקת הריון ויצא לי פס שני חלשש...
ואתמול מוצ"שש עשיתי בדיקה בסביבות עשר בערב ויצא שלילי מישהווו מבין בזה ויכוללל לעזור לייי אני ממש במתתתתתתחחחח
האם זה אמין שזה בלילה?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףףףףףףףף - תגובה
במקרה כזה של ספק מציע שתבצעי בדיקת דם לביטא
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור רציניחני2530/01/2011
שלום,
המחזור שלי מאחר כבר בשבוע..בצעתי בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי.
יש לציין שלפני זה לקחתי גלולות במשך 5 שנים וחודש שעבר הפסקתי.
האם יש לך סיבה הגיונית שיש איחור כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור רציני - תגובה
לעתים יש עיכוב בהופעת וסת לאחר הפסקת גלולות ובמיוחד אם הוסתות לפני כן לא היו סדירים. מציע שתבצעי גם בדיקת הריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהדנה30/01/2011
לפני כ-5 שבועות עברתי הריון כימי - מאז עוד לא קיבלתי מחזור, בדיקה ביתית הראתה תוצאה שלילית
הבעיה היא שמאז ההריון הכימי אני סובלת מכאבים בלתי נסבלים בבטן, בטן נפוחה במימדים מפחידים, ובחילות (חשוב לציין שבהמלך השבוע האחרון גם הייתי מצוננת עם מעט חום אם זה קשור איכשהו) זה מרגיש כמו מחזור שכמעט מגיע...אבל זה לא משהו שהיה לי בעבר- וזה נמשך כבר שבועיים- אני לא יודעת אם זה קשור לגלולות שהפסקתי, להריון הכימי, או לבעיות אחרות במערכת העיכול (שאותם שלל רופא משפחה על פניו)
מה יכול להוביל לכך ? ומה עלי לעשות ?
חשוב לי לציין שגם עליתי לא מעט במשקל - למרות שלא שיניתי הרגלי אכילה וכל זה מאז הפסקת הגלולות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
היתי מציע שתבצעי בדיקת דם לביטא וכן אולטרהסאונד אם התוצאות פני לרופא שלך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי ביוץדנה29/01/2011
שלום,
שאלה לגבי חישוב ימי ביוץ - אם קיבלתי מחזור אחרון בתאריך 4.1 וקיימתי יחסים בתאריך 22.1 האם יש מצב שנקלטתי להריון? (בהנחה והמחזור שלי הוא כל 27-28 יום)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי ביוץ - תגובה
הביוץ מופיע כ 12-14 יום לאחר הוסת כך שבמועד שציינת היית כבר לאחר הביוץ כאשר הוסתות כל 28 יום כפי שציינת. יחד עם זאת ישנם מקרים בהם הביוץ מתאחר ולכן לא רצוי לסמוך על שיטת הימים הבטוחים כאמצעי מניעה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
שירה31/01/2011ראשית תודה.
טרם קיבלתי מחזור אמורה לקבל מחר 01.02 (לפי חישוב של 28 ימים) אבל יש לי מיחושים ברחם כאילו נקלטתי (בהריונות הקודמים ידעתי מיד שנקלטתי) למרות שהוא הרוב גמר בחוץ. כמו כן אתמול היו לי הפרשות חומות ופסק. המחזור בדר"כ לא מאחר . כמו כן בהריונות הקודמים אותם סימפטומים וכן דימומים במהלך שבועות מתקדמים יותר.
האם יש טעם לבצע בדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שירה31/01/2011ראשית תודה.
טרם קיבלתי מחזור אמורה לקבל מחר 01.02 (לפי חישוב של 28 ימים) אבל יש לי מיחושים ברחם כאילו נקלטתי (בהריונות הקודמים ידעתי מיד שנקלטתי) למרות שהוא הרוב גמר בחוץ. כמו כן אתמול היו לי הפרשות חומות ופסק. המחזור בדר"כ לא מאחר . כמו כן בהריונות הקודמים אותם סימפטומים וכן דימומים במהלך שבועות מתקדמים יותר.
האם יש טעם לבצע בדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)