טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני במשקל 68 גובה 163 , אני מעוניינת לרדת 10 קילו , אני כבר החלתי השבוע הזה בפעיות ספורט על אופני כושר כל יום אני עושה ספורט משעה עד שעה וחצי ושותה 4 ספלים תה ירוק מחברת אמפרא האם זה יכול לעזור לי לרדת במשקל במיוחד שקראתי בהמון ספרים ואתריעם ששתיית תה ירוק לחלוטין עוזרת לשריפת קלוריות של 150 שקלוריה ביום? והיום ביצוע ספורט של שעה וחצי על אופני אלפטיקל יכול לגרום לי לירידה משמעותית ביום במיוחד שתכון האוכל שלי פחות מ 1200 קלוריה ביום??? תאירו לי את עיניי בתשובתם ותודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מייחסים לתה ירוק הרבה סגולות בריאותיות שבחלקם הגדול לעולם לא הוכחו מחקרית. בכמה מחקרים נמצא שתה ירוק בכמות גדולה העלה את שיעור החמצון של רקמת השומן ואת התרמוגנזיס (ההוצאה הקלורית מייצור חום) אך לא גרם לירידה משמעותית במשקל. קיימים דיווחים ששימוש בתה ירוק בכמות גדולה גורם לתופעות לוואי כגון כאבי ראש, סחרחורת והפרעות עיכול וכמו כן, משפיע על מטבוליזם הברזל על ידי הפחתת ספיגתו במעיים, לכן מומלץ להימנע משתייתו עם הארוחה. במקרים קיצוניים עלול התה הירוק לגרום לתופעות לוואי מסוכנות עוד יותר, בהן אי ספיקת כבד חריפה.
אימון אירובי (מומלץ לגוון) של שעה וחצי ביום תורם משמעותית להרזיה ולבריאות. יש להוסיף אימון אנאירובי 2-3 פעמים בשבוע לבלימת איבוד מסת שריר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד