טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 23 גובה 1.63 ומשקלי 60 קג אני מאוד רוצה לרדת במשקל ואני חשבת שניסיתי הכל. ארוחות מסודרות 4 פעמים בשבוע הליכה מהירה של שעה וחצי במשך חצי שנה לא הורדתי גרם ממשקלי להפך אולי העלתי קילו או שניים. כרגע אני אוכלת מסודר בלי חיטה לא מלאה ללא ספורט כבר 3 חודשים וגם ככה אני לא מורידה בכלל. רציתי לשאול איך זה קורה? ומה אני צריכה לעשות כדי לרזות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כול עליך לחדש את הפעילות הגופנית האירובית ואף להרחיב לכל יום. כמו כן יש להוסיף 2-3 אימוני התנגדות שבועיים. יש לשלול תת-פעילות בלוטת התריס ובמידת הצורך לאזן. אם בשלב מסויים, משקלך היה גבוה באופן משמעותי מעכשיו, זה יכול להסביר את התנגדות הגוף להרזיה נוספת. טיפולים תרופתיים מסויימים, כולל למניעת הריון עלולים להקשות על הרזיה. לא מספיק לאכול מסודר. גם הכמות, האיכות והאיזון צריכים להיות נכונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד