טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני בת 26 ומסיימת היום טיפול מרובע,בחיידק ההליקובקטר 210 כדורים קשים.וזאת לאחר ששני הטיפולים המשלושים,הקודמים,כשלו. אני מבינה שהכשל הבסיסי הוא בתזונה שלי.אני צמחונית שניזונה מסלטים,פירות,והרבה מאוד פחמימות על בסיס קמח לבן (פתיתים,פסטות,גבינות,אורז לבן,פיצות,מאפים,כל מה שניתן להקרמה,מטוגנים),נכון לעכשיו הקיבה שלי לבטח במצב קטסטרופלי ועליי להימנע ממאכלים בעלי חומציות יתר. שאלתי היא מה אני יכולה לאכול מלבד סלטים?פירות?כאוכל חם.. אני גם ככה רזה מידי .. בורגול?קינואה?קוסקוס?אלו מאכלים נחשבים לבסיסים ולא בעלי חומציות גבוהה?תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי גלי, אני לא בהכרח מייחסת את המצאות החיידק להרכב התזונתי שלך. הליקובקטר פילורי נמצא אצל הרבה אנשים, לא רק צמחונים, וללא קשר לחומציות המאכלים שהם ניזונים מהם. אם אינך סובלת מצרבות, את לא מוגבלת בסוג המזון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עוד