טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי אני מירב...ואניבת 17 וחצי ,אני שוקלת 64 ל 154 ויש לי הפרעת אכילה...אני מקיאה ובקושי אוכלת... אני מתחילה היום כושר אחרי שהפסקתי לשלושה חודשיים(אחרי שעשיתי רק שלושה חודשים)ואני רוצה לדעת מה כדאי לי לאכול... אני יודעת שכדאי לפנות ךלדיאטנית אבל..תבינו אני אוכלת ביום עד 500 קלוריות..וביום שממש יש לי בולמוסים עד מקסימוםםםם 1000 וכשניסתי ללכת לדיאטניות תמיד הנחיתו עליי תפריט של 1600 קלוריות..וה/שמנתי אי אפשר לטפל בהפרעת אכילה עם השמנה אני רוצה לדעת איך אפשר לעלות לאט לאט בכמות בקלוריות ומה לאכול לפני אימון ואחריי אימון...אשמח מאוד עם תעזרו לי אגב אני עושה אימון של שעה וחציבערך בין 30 -60 דקות הליכה משולבת עם ריצה..ו3 סטים של משקולות 3 פעמים וכפיפות בטן...תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
המצב שלך לא פשוט, אבל גם לא סוף העולם. אם טרם עשית את זה, מומלץ לאבחן את הקצב המטבולי כדי למדוד את כמות האנרגיה שאת שורפת במנוחה ובמאמץ. בהתאם לתוצאה, יש להרכיב תפריט שהיקפו הקלורי יעלה בהדרגה תוך מעקב שבועי על המשקל. רצוי להעזר באיש מקצוע המתמחה בהפרעות אכילה. הפעילות הגופנית שלך ראויה בהנחה שאת מתאמנת לפחות שלוש פעמים בשבוע. כשעתיים לפני האימון יש לאכול ארוחה לא כבדה מדי מבוססת בעיקר על פחמימות מורכבות, וכ-20 דקות לפני, אכלי פרי, למשל בננה. דקות ספורות מתום האימון אכלי כמה תמרים ותוך שעה-שעה וחצי ארוחה מורכבת מפחמימות וחלבון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים