טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, יש לי בעיה שאני מאוד רוצה לרזות ואני כבר לא יודעת מה לעשות...
אתחיל מזה שאני כמעט בת 18, 1.51 ושוקלת 49.בערך.
אני מאוד מאוד רוצה לרדת לפחות ל-45 וגם אני יודעת שזה יהיה עדיין תקין אבל אני לא מצליחה. הבעיה היא שכבר המון זמן שהרבה זמן לא עברתי את ה-1200 קל' אבל אכלתי רגיל זאת אומרת לא עם תפריט מסודר אלא מה שרציתי ולכן בטח אכלתי דברים משמינים. אח"כ ראיתי שאני לא מרזה (משהו כמו חצי שנה -שנה לא ירדתי בכלל וזה אחרי שלפני כן ירדתי מ-53, אבל זה היה ממש ממש מזמן) והורדתי את כמות הקל', משהו כמו 3 שבועות אכלתי כ-800 קל' ואז גיליתי שיש לי עוד שבוע אירוע חשוב ובשבוע הזה ירדתי לכ-500 קל'. ירדתי קילו לאירוע ל-48 ואח"כ חזרתי לאכול 700 קל', הרגשתי טוב עם עצמי והיה בסדר אבל אז אמרו לי שככה אני לא אוריד כלום ושאם אני רוצה לרזות חצי קילו בשבוע אני חייבת לאכול בערך 1300 קל' כמינימום. אז מלפני יומיים הכרחתי את עצמי לאכול הרבה ואכלתי בלי להיות רעבה ממש הכרחתי את הגוף שלי לאכול ואפילו ככה הגעתי ל-1100 קל' יום אחד וביום השני ל-1000 קל' והיום נראה איך אצליח. בכל מקרה יש לי בחילות נוראיות מלפני יומיים ואני מרגישה שאני אוכלת סתם, לא רעבה וגם לא מרגישה טוב אחרי שאני אוכלת. שאלתי היא מה לעשות? להכריח את הגוף לאכול או לאכול כמה שאני מרגישה שאני רוצה למרות שזה סביבות ה-600 נראה לי?... וגם אני עושה פחות ספורט עכשיו בגלל החורף אז כל הספורט שלי הוא בערך 4 שעות בשבוע ריקוד והליכות ככה 20 דקות ביום שאני לא יודעת אם זה נחשב בכלל... תודה ומקווה שלא כתבתי יותר מידי:)...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אתחיל בכך שאת אינך שמנה כלל. בנוסף לכך את עושה לעצמך צרות כיוון שהדיאטה שלך אינה מאוזנת הן מבחינת המרכיבים והן מבחינת כמות הקלוריות ליום כמו כן הםעילות הגופנית שלך אינה מסודרת אינה מתוכננת ואינה יעילה. מה שנחוץ לך זה קצת ידע או יעוץ נכון. דיאטה זה דבר רציני אשר יכול לפגוע בבריאותך בעתיד. לדוגמא את יכולה להשמין מאוד במידה ותתחילי לאכול 1500 קל' מסיבה שמאלצת אותך לאכול יותר וזאת בגלל שגופך רגיל לרמת אנרגיה נמוכה. השילוב של ספורט גובר בהדרגה והגברת כמות הקלוריות היומית בהתאם לאורך זמן יכול לעזור לך. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד