המשקל לא זז!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשקל לא זז!!!
    נטלי
    09/05/2007

שלום!
    אני בת 23 שוקלת 70 קילו וגובהי הוא מטר שישים מזה חודש אני עושה דיאטה של 3 ארוחות מסודרות פרוסת לחם אחת ביום ללא ממתקים עוגות ושתייה מתוקה ומשלבת לדיאטה הליכה מהירה 4 פעמים בשבוע שותה רק מים ומאוד מישתדלת לשמור אני מרגישה שאני מרזה גפ לפי הפנים וגם בבגדים וגם אומרים לי שרזיתי אך שאני עולה למישקל ירדתי אולי קילו אני נורא מתוסכלת כי אני מיתאמצת!!! האם ישנה אפשרות שכתוצאה מהספורט השומנים בגופי הופכים לשריר ובגלל זה המישקל לא זז?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשקל לא זז!!!

הוספת תגובה

• המשקל לא זז

מוניקה קרן
    09/05/2007

שלום,
    כל הכבוד על המאמצים שאת עושה ועושה רושם שהם נושאים פרי. לשאלתך, שומן אינו הופך לשריר וגם לא להיפך. מה שסביר שקורה, בעקבות הפעילות הגופנית (שקודם לא עשית, אם אני מבינה נכון) נבנתה מסת שריר, במקביל מאגרי השומן הצטמצמו. המשקל אינו מבדיל בין 2 הרקמות. לכן הוא מראה, חוסר תזוזה. בכל מקרה המצב הזה הוא זמני, נמשך בערך כחודש ואז תתחילי לראות ירידה גם במשקל.
    בברכה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשקל לא זז

נטלי
    09/05/2007

תודה רבה לך מוניקה קרן עכשיו אני רגועה התחלתי לחשוב שמשהוא אצלי לא בסדר אבל לפי דברייך אני מבינה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו