טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום! אני בת 23 שוקלת 70 קילו וגובהי הוא מטר שישים מזה חודש אני עושה דיאטה של 3 ארוחות מסודרות פרוסת לחם אחת ביום ללא ממתקים עוגות ושתייה מתוקה ומשלבת לדיאטה הליכה מהירה 4 פעמים בשבוע שותה רק מים ומאוד מישתדלת לשמור אני מרגישה שאני מרזה גפ לפי הפנים וגם בבגדים וגם אומרים לי שרזיתי אך שאני עולה למישקל ירדתי אולי קילו אני נורא מתוסכלת כי אני מיתאמצת!!! האם ישנה אפשרות שכתוצאה מהספורט השומנים בגופי הופכים לשריר ובגלל זה המישקל לא זז? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום, כל הכבוד על המאמצים שאת עושה ועושה רושם שהם נושאים פרי. לשאלתך, שומן אינו הופך לשריר וגם לא להיפך. מה שסביר שקורה, בעקבות הפעילות הגופנית (שקודם לא עשית, אם אני מבינה נכון) נבנתה מסת שריר, במקביל מאגרי השומן הצטמצמו. המשקל אינו מבדיל בין 2 הרקמות. לכן הוא מראה, חוסר תזוזה. בכל מקרה המצב הזה הוא זמני, נמשך בערך כחודש ואז תתחילי לראות ירידה גם במשקל. בברכה מוניקה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד