טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 18 משקל 73 גובה 161. לפני כחודש התחלתי דיאטה ועד כה הורדתי רק 2 קילו ! זה נחשב טוב יחסית לחודש או מעט מידי? אני כבר די מתייאשת מהדיאטה כי ה2 קילו ירדו בבת אחת ומאז המשקל נתקע לא יורד ולא עולה. תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי ליאור, ממש לא להתייאש! 2 ק"ג בחודש זה קצב מצויין! זה אומר חצי ק"ג בשבוע - ולזה צריך גירעון של 500 קק"ל ביום בערך. אני לא יודעת מה את אוכלת ואם את אוכלת מעט/הרבה מידיי והאם את משלבת פעילות גופנית ואיזו- חסרים לי הנתונים האלו, אבל אם בעוד שבוע- שבועיים לא תראי המשך ירידה אז צריך להעריך את הדיאטה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים