טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רציתי לדעת אם מה שאכלתי היום הוא בסדר מבחינת הקלוריות כדי לשמור על המשקל בוקר: לחמניית אצבע משיפון מלא+חצי אבוקדו בינוני+גזר קטן צהריים: שתי פרוסות לחם בינוניות מחיטה מלאה+שתיים וחצי כפיות חומוס+ביצה קשה+סלט ללא תיבול ( כרוב לבן,מלפפון,חצי עגבניה,רבע אבוקדו) ערב: שני משולשי פיצה דומינוס אחד ריק ואחד עם בצל כמה קלוריות בערך אכלתי היום? שכחתי לציין שאני בת 18 וחצי משקל-52 ק"ג גובה-1.63
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מציע לך לא להתעסק בספירת קלוריות. מהתפריט שלך בטח לא תשמיני כרגע, אבל הוא דל מדי ועלול לגרום להשמנה עתידית בגלל ירידה בקצב חילוף החומרים. הייתי מסתפק רק בפיצה אחת ומוסיף סלט וגבינה. אכלי גבינה\יוגורט גם בבוקר והוסיפי שני פירות וגם יוגורט כארוחות ביניים. אני מבין שאת צמחונית, אחרת הייתי מציע לך לאכול כמעט כל יום מנה בשרית\דגית. לשמירה על המשקל נחוצה פעילות גופנית סדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עוד