המבורגר בריא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המבורגר בריא?
    אורית
    21/02/2008

שלום וברכה

אני נוהגת לאכול הרבה במסעדות ובייחוד במוזס, שם אני אוכלת אתצ ההמבורגר בריאותאשר עשוי מלחמניות בריאות דגנים נראה לי וההמבורגר זה שילוב של עוף טופו ופטריית פורטבלו\. כמובן שאני מפנקת אץ ההמבורגר במיונז קצת וקטשופ. כמה קלוריות בערך הנזק הזה? האם זה באמת בריא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המבורגר בריא?

הוספת תגובה

• תשובה.

יעלי
    21/02/2008

אני לא מכירה את זה, ולא יודעת כמה קל' אבל..
    קודם כל יחסית להמבורגר- מה שאת אוכלת זה הכי בריא מההמבורגרים.
    שוב אבל, אם ההמבורגר מטוגן- כבר לא בריא!
    אני לא חושבת שזה ממש נזק ההמבורגר אבל אני משערת שלא חבר קל' וזה בסביבות ה300-500 קל'.
    זה בסדר לפנק את עצמך בזה אבל לא כל הזמן..אחת לשבוע-שבועיים זה מספיק. יותר בריא מרק וסלט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המבורגר

מוניקה קרן
    22/02/2008

שלום אורית,

ההמבורגר עשוי לרוב מבשר שמן ומטוגן, לכן לא בריאותי במיוחד. ההמלבורגר שאת אוכלת משולב עם טופו וירקות ולכן הנזקים אולי קטנים יותר.
    אני מערכיה שכמות הקלוריות בלחמניה עם המבורגר כזה, מיונז וקטשופ הוא בסביבות ה-500 קלוריות.
    כדאי להוסיף סלט ירקות ליד. ולא להגזים בתדירות. פעם בשבוע, זה מעל ומעבר.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרבה קלוריות

סטודנט
    24/08/2011

העניין הוא לא רק קלוריות. למה רק על קלוריות מדברים? זה שיש שם חומרים שאולי לא בריאים כשלעצמם, משום מה כמעט ולא מעניין אף אחד, רק שאלת ההשמנה בראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו