תת פעילות בלוטת התריס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תת פעילות בלוטת התריס
    נעמה
    26/09/2012

אני בת 22 וגילו לי באחרונה תת פעילות בבלוטת התריס (TSH=5/75),יש לי כמה שאלות.
    1. רציתי קודם כל לשאול אם זה הגיוני שזה קורה בגיל כזה סתם כך, ואם מעכשיו אצטרך להיות מטופלת באמצעות כדורים לכל החיים, או שיתכן שזה משהו זמני וחולף באמצעות טיפול נכון.
    2. קראתי הרבה על תקיעה ואף עלייה במשקל במצב של תת פעילות. אני עוסקת הרבה בספורט, ומתאמנת בכל יום כמעט בין שעתיים לשלוש בפעילות אירובית ומספר פעמים בשבוע מוסיפה פעילות אנארובית. האם בשילוב תזונה מתאימה, אצליח לרדת במשקל? לא רק להוריד את הקילו שניים שהעליתי באחרונה בגלל הבלוטה, אלא ממש, לעשות דיאטה ולהוריד מספר ק"ג משמעותי?
    3. קראתי שחל איסור על אכילת טופו. מה עושים במצב כזה צמחונים שסובלים מתת פעילות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תת פעילות בלוטת התריס

הוספת תגובה

• תת פעילות בלוטת התריס - תגובה

אפרת סויסה הרוש
    27/09/2012

1. קודם כל את צריכה לגשת לרופא אנדוקרינולוג!
    לברור רפואי ואז תקבלי את כל התשובות לגבי טיפול תרופתי או לא, ולגבי השאלה אם זה קבוע או לא.
    2. לגבי המשקל- נכון שלעיתים יש עלייה במשקל או תקיעות ,אבל לא בהכרח אבל חשוב שתיהייה עם יד על הדופק לראות איך הגוף שלך מגיב
    3. לגבי סויה אני לא יודעת לגבי מידע שקשור לבלוטת התריס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

נעמה
    27/09/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו