טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בחורה בת 23 שמנסה המון זמן לרדת במשקל, אני לא מצליחה לבד כבר המון זמן וזה הוביל להפרעות אכילה ושנאה עצמית האם מישהי מכירה או ממליצה על קבוצת תמיכה או סדנא שתוכל לעזור לי להפחית במשקל? אני מרגישה שאני הורסת לעצמי את החיים. תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לי שלום, חבל לשמוע. אני חושב שאם את סובלת מהפרעות אכילה, ולמרות שלא ברור לאיזה סוג את מתכוונת, חשוב שלכל מקום שתלכי, מי שידריך אותך יהיה דיאטן/ית עם ניסיון בנושא ולא כל מיני גורמים לא מקצועים שלא ממש ידעו מה לעשות לגבי הפרעת האכילה.
בהצלחה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
גם תרגישי שכל הזמן את אוכלת וגם נקיפות המצפון ירדו לך כיון שהסופו של דבר לא נכנס הרבה לגוף.כ 20 גרעינים בשעה. אבל בכל מקרה לא תחליף לאיש מקצוע. אני כשלעצמי מפצה בערב את עצמי באכילת 1-1.5 ק"ג סלט ירקות מאוד מגוון ובערב צלחת מרק עוף תימני. גם נהנה מהאוכל וגם מקטין נפח גוף, לאט אבל בטוח.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד