חוות דעת - תפריט ירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוות דעת - תפריט ירידה במשקל
    אירית
    29/03/2013

מעוניינת לרדת במשקל ואשמח לשמוע את דעתכם את התפריט שלי, מכיוון שאני כרגע מצליחה באמצעותו רק לשמור ולא לרדת.
    תפריט:

ארוחת בוקר:
    1 כוס חלב 1% + 30 גרם ברנפלקס + קפה מחצי כפית קפה + מעט מאוד חלב 1%.

ארוחת ביניים:
    יוגורט לבן 1.5% + ירקות חתוכים.

ארוחת צהרים:
    סלט גדול + 120 גרם חזה עוף / קופסת טונה במים + חצי כוס פחמימה בריאותית / 2 פרוסות לחם קל.

ארוחת ביניים:
    2 תמרים (ואם יש אימון בערב באותו יום - מוסיפה גם בננה לפניו) + קפה מחצי כפית קפה + מעט מאוד חלב 1%.

ארוחת ערב:
    סלט גדול + 80 גרם קוטג' + ביצה + לחם מלא שיפון (כ-60 גרם) + 2 כפיות טחינה גולמית + מרק ירקות / ירקות אפויים בתנור.

בנוסף מקפידה על פעילות גופנית אירובית 3 פעמים (45 דק' ריצה) + פעמיים אנאירובי (מעבר לזה אין לי אפשרות להוסיף).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תגובה לשאלתי..

יעל
    02/04/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת - תפריט ירידה במשקל - תגובה

אהרון רזון
    02/04/2013

התפריט נראה מתאים לנתונים שלך ולא הייתי מדלל אותו. אתו את שומרת על המשקל התקין, וזאת כבר הצלחה, ואם את לא יורדת זה בגלל שהגעת למשקל המתאים לך או אולי גופך למוד דיאטות.
    לפעמים, אם משנים משהו בדפוס התפריט, יש תזוזה בהרזיה. נסי לשנות את הרכב ארוחת הבוקר: סלט ירקות עם גבינה עד 5% + פרוסת לחם מלא, ואם את ממתיקה את הקפה, אז בקמצנות. באופן עקרוני, אני נגד "פלקסים" למיניהם בארוחת בוקר ובכלל. חשוב מאוד להתמיד בפעילות הגפנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו