טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בן 15 ואני מעוניין להתחיל בדיאטה עשיתי דיאטה לפני שנה שדווקא די צלחה השלתי ממשקלי 15 קילו תוך חודש . מה שרציתי להגיד זה שעם הזמן הכול עלה בחזרה הרופא שלי אמר לי שאין צורך שאני יעשה דיאטה אבל אני מעדיף לעשות אותה בשביל ההרגשה הטובה שלי . למרות שהרצון לדיאטה ולהיראות טוב קיים אני פוחד קצת וחושב לא לעשות את הדיאטה אני פוחד כי קראתי מאמר על אדם ששקל 200 קילו וכאשר הוא הוריד ממשקלו נותרו לו עודפי עור בכל מקום ! הדבר הזה די מפחיד אני רוצה להיראות טוב אבל פוחד שלא יישארו לי גם עודפים אני שוקל 82 קילו וגובהי 180 . אני לא משתולל יותר מדי עם הדיאטה אני רק מוריד חטיפים ומשקאות ממותקים מהתפריט היומי שלי ומוסיף יותר ירקות , אני אוכל לחם לבן אבל מגביל את עצמי ל-3 פרוסות ביום ולא יותר. אבל אני נורא מפחד ויש לי כמה שאלות:
הייתכן מצב בו ישארו לי עודפי עור בכל מקום ? מה המשקל התקין עבורי ? מה אוכל לעשות על מנת לשמור על המשקל ?
נ.ב אני כל הזמן מוריד מהמשקל ומעלה מוריד ומעלה כיצד אוכל לשמור עליו תקין ? * אני מתאמן אימון משקולות כל יום עושה שכיבות שמיכה והולך משהו כמו 4 קילומטר כל יום .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עזוב דיאטות. הרופא צודק. לפי מה שאתה מתאר, התזונה שלך נראת בסדר. 1. בגיל שלך ובהתחשב שאין לך עודף משקל גדול, לא ייתכן שתהיה בעיה של עודפי עור. 2. 70-77 ק"ג מתאים לך. 3. אתה תוכל לשמור על המשקל על ידי תזונה נכונה בלי להרעיב את עצמך (מומלץ לקבל ייעוץ מקצועי) והתמדה בפעילות הגופנית. רצוי לעבור בהדרגה מהליכה לריצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד