טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, התגייסתי לפני כחצי שנה.. לפני הגיוס משקלי היה 52 וכרגע אני שוקלת 62.5. אני חוזרת הביתה פעם בשבועיים וכל פעם כשאני חוזרת הביתה אני רואה שאני מעלה עוד קילו ועוד קילו. וזה רק אחרי חצי שנה, אני לא רוצה לדעת בקצב הזה מה יהיה המשקל שלי בסוף השירות. אני מרגישה נורא עם עצמי, כל הביטחון שלי ירד. כל שבוע מחדש אני אומרת לעצמי שזהו אני מתחילה לשמור על המשקל ושאני אעשה כושר.. זה באמת קורה אבל לימיפ בודדים. אני לא מצליחה להתמיד.. תמיד גם יש את הפיתויים ואת הארוחות שחיתות שבנות מכינות לפעמים. קשה לי מאוד.. אני כבר מיואשת והתחלתי באמת לשנוא את עצמי שהרשיתי לעצמי להגיע למצב הזה.. אני אשמח אם תתנו לי עצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מיתר שלום, אני מבין לליבך כי ימי שישי לא מעט חיילות מגיעות לטיפול במצב דומה לשלך. נסי להתיידד עם חיילות אחרות שמשרתות איתך שמאוד חשוב להן לאכול בריא, שאת יכולה יחד איתן לעשות קצת הליכה או תרגילים בחדר. העניין הקבוצתי-חברתי (לבחור את האווירה שמעודדת בריאות) חשוב מאוד בתנאים סגורים כמו בשרות הצבאי. בהצלחה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי הייתי בדיוק כמוך !! לפני שהתגייסתי שקלתי 52-3 ואחרי שנה ראיתי שאני שוקלת 62!!! מיד תפסתי את עצמי בידיים .. בהתחלה זה קשה אבל אחרי שמתמידים זה שווה את זה!!! אל תפלי לזה.. כל פעם שגם אצלנו היו עושות ארוחות שחיתות הייתי אומרת לעצמי שאוכל תמיד יהיה גם אחרי שאני ארזה .. תחשבי שהוא לא בורח לשום מקום !!! תתוותרי עליו הפעם ותהני ממנו כשאת נראית הרבה יותר טוב ומרגישה בנוח עם עצמך ..
מקווה שעזרתי :):):)
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד