טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום , אני תום אני בן 18. גובהי הוא מטר 92 ומשקלי 80.5 . ברצוני לעשות דאיטת שומנים . מבחינת משקל אני תקין אך יש בגופי איזורים שבהם שומן (לא רצוי) וברצוני להיפתר ממנו.
איזה סוג של דיאטה עליי לעשות? מה עליי לשלב בה? מה כמות הקלוריות היומית וכו'...
תודה רבה על התמיכה ועל העזרה. המשך יום נעים - תום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום תום, למה אתה מתכוון דיאטת שומנים? כדי לעבוד על איזורים ספציפיים בגוף, עליך לעשות פעילות גופנית. למשל, תרגילי בטן לאיזור הבטן וכו'. בבנית תפריט מתאים יש צורך לקחת בחשבון את צורת החיים שלך, פעילות גופנית וכמובן, אהבות אישיות של כל אחד מאיתנו. התפריט צריך לכלול את כל אבות המזון כלומר, ירקות, קבוצת הפחמימות, החלבונים, מעט מקבוצת השומנים וזהירות עם קבוצת ה"נשמה", כלומר, ממתקים וכו'. לא לשכוח לשתות לפחות 10 כוסות ביום, הטוב ביותר, כמובן, מים. בהצלחה, רחל גרנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים