צריכת קלוריות יומית.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכת קלוריות יומית.
    תום
    01/05/2008

שלום וצהריים טובים... רציתי לברר את צריכת הקלוריות המינימאלית עבורי כיוון שאני רוצה להשיל 3-4 ק"ג מגופי.
    אני בן 18
    גובההי : 1.92
    משקלי: 80.5 ק"ג

אני משתדל כמה שפחות לאכול שומנים ודברי מתק (כיוון שאני מאוד אוהב מתוק)
    מה כמות הקלוריות המינימאלית היומית עבורי שבה אוכל גם לרזות וגם לא לחבל בחילוף החומרים שלי?

המון תודות מראש והמשך יום מעולה. תום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכת קלוריות יומית.

הוספת תגובה

• צריכת קלוריות

רחל גרנות
    01/05/2008

שלום תום,
    צריכה קלורית יומית היא כמובן דבר אישי ומשתנה מאדם לאדם. אגב, האם אתה באמת צריך לרדת במשקל?
    אני מציעה לך לא לרדת מתחת ל-1800 קלוריות ביום. במידה ואתה גם פעיל פיסית, תוכל לאכול יותר.
    בהצלחה,
    רחל גרנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

תום
    01/05/2008

אני רזה וגבוה אך איני מרוצה מאיזורים מסויימים בגוף שלי... ולכן אני חושב שאם ארזה אולי אותם איזורים בגוף יעלמו בהתאם (אבל אני נחשב לרזה ואף מאוד).
    אני כיום משתדל לא לעקוף את 1800 הקלוריות היומיות ( לפעמים אני משתדל גם לא לעבור את 1500).
    בנוסף אני גם משתדל לאכול כמה שיותר ירקות, פירות, וגבינות יחסית רזות (5%) ופחות מזון מעובד. אני כרגע לא עוסק בספורט על בסיס יומי/שבועי אך אני בקרוב אתחיל ללכת למכון כושר על מנת להתחזק ולרזות.

אז אם אני אוכל בין 1800- ל-2000 קלוריות ביום משקלי לא יעלה ואף אוכל לרזות ?

המון תודות על התמיכה והעזרה. תום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו