טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 36 ולאחר שלוש לידות "נתקעתי" עם 30 ק"ג עודפים שאני מצליחה להוריד אך למרות ההקפדה על המזון שאני אוכלת (וממש לא הרבה) הגוף משום מה לא ממהר להוריד משקל. שאלתי - האם אפשר להוריד 30 ק"ג ע"י אכילה מועטת של מזון ומעט התעמלות ביתית או שזה ממש לא מתאפשר וצריכים סיוע של תרופות\תוספי מזון\כדורים\אבקות וכו' וכו'. או שאולי רק הסבלנות משתלמת בסופו של דבר ועליי להמתין והתוצאות תגענה,כרגע אני כבר שלושה חודשים בדיאטה וירדתי 13 ק"ג ונעצרתי לגמרי. תודה רבה מראש !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אריאלה, ירידה של 13 ק"ג היא נאה ביותר. והדרך שבה את עושה זאת היא בסדר גמור. הדרך לירידה במשקל היא בשינוי התזונה, הפחתת הצריכה האנרגתית ופעילות גופנית. את בהחלט יכולה להמשיך בדרך זו בכוחות עצמך עד הגיעך ליעד שקבעת. גם עצירה בירידה לאחר 3 חודשים היא חלק מהתהליך, ואם ממשיכים להתמיד היא תשתחרר וההרזיה תתחדש. בכל מקרה אני ממליצה להתיעץ עם איש מקצוע, ובמיוחד אם אינך שבעת רצון מקצב הירידה במשקל. דיאטנית תוכל לבדוק את התפריט שאת אוכלת, להחליט אם יש צורך בתוספי תזונה, לשקול תרופות ולתת לך תמיכה ברגעים קשים. קחי בחשבון ששינוי מסוג זה אורך זמן ועלייך להיות סבלנית. בברכה מוניקה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד