מבקשת הכוונה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת הכוונה...
    אריאלה.
    30/05/2007

שלום,
    אני בת 36 ולאחר שלוש לידות "נתקעתי" עם 30 ק"ג עודפים שאני מצליחה להוריד אך למרות ההקפדה על המזון שאני אוכלת (וממש לא הרבה) הגוף משום מה לא ממהר להוריד משקל.
    שאלתי -
    האם אפשר להוריד 30 ק"ג ע"י אכילה מועטת של מזון ומעט התעמלות ביתית או שזה ממש לא מתאפשר וצריכים סיוע של תרופות\תוספי מזון\כדורים\אבקות וכו' וכו'. או שאולי רק הסבלנות משתלמת בסופו של דבר ועליי להמתין והתוצאות תגענה,כרגע אני כבר שלושה חודשים בדיאטה וירדתי 13 ק"ג ונעצרתי לגמרי.
    תודה רבה מראש !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת הכוונה...

הוספת תגובה

• הכוונה

מוניקה קרן
    31/05/2007

שלום אריאלה,
    ירידה של 13 ק"ג היא נאה ביותר. והדרך שבה את עושה זאת היא בסדר גמור. הדרך לירידה במשקל היא בשינוי התזונה, הפחתת הצריכה האנרגתית ופעילות גופנית. את בהחלט יכולה להמשיך בדרך זו בכוחות עצמך עד הגיעך ליעד שקבעת. גם עצירה בירידה לאחר 3 חודשים היא חלק מהתהליך, ואם ממשיכים להתמיד היא תשתחרר וההרזיה תתחדש. בכל מקרה אני ממליצה להתיעץ עם איש מקצוע, ובמיוחד אם אינך שבעת רצון מקצב הירידה במשקל. דיאטנית תוכל לבדוק את התפריט שאת אוכלת, להחליט אם יש צורך בתוספי תזונה, לשקול תרופות ולתת לך תמיכה ברגעים קשים. קחי בחשבון ששינוי מסוג זה אורך זמן ועלייך להיות סבלנית.
    בברכה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו