כמות קלוריות יומיות בהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמות קלוריות יומיות בהנקה
    הדס
    14/11/2018

שלום,
    אני בת 33, גובה 1.73 מטר ומשקל 57-58 קג.
    אני מבצעת 5 פעמים בשבוע תרגילי ספורט מגוונים בבית (כ50 ד' כל פעם) ופעמיים נוספות אני רצה כ50 ד' בקצב של כ7 ד' לק"מ.. - למעשה אני עושה ספורט כל יום בשבוע..
    אני מניקה תינוק בן 7 חודשים שגם אוכל מוצקים. בקרוב ארצה להפחית הנקה ולשלב תמ"ל.
    אשמח לדעת כמה קלוריות עלי לאכול ביום כשאתחיל לשלב תמל?
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום הדס

ד״ר חדוה בן משה
    14/11/2018

אם את רזה באופן טבעי אינני מבינה מדוע עלייך להתעסק עם קלוריות. אכילה אינטואיטיבית ומודעת אמורה לשמור את משקל הגוף אצל רזים שיש להם את היכולות האלו.
    בזמן הנקה את שורפת 500 קלוריות כל יום ולכן אפשר לאכול הרבה יותר בהנקה. כשמתחילים להפחית הקלוריות הנשרפות יורדות בהדרגה.
    אי אפשר להעריך קלוריות רק מהנתונים שמסרת. הגישה היום שהרכב המזון שאת אוכלת חשוב הרבה יותר ממספר הקלוריות.
    אכלי בריא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלוריות יומיות והתפריט היומי

שלומי כהן
    16/11/2018

היי שבת שלום לכם לחדוה בן משה והדס...

היי שבת שלום לשתיכן..אני מצטער שההודעה נכתבה בשבת

מתנצל מראש..אבל רק רציתי להוסיף שאני מסכים עם חדוה בן משה...
    אני חושב ואומר שעניין הקלוריות כיום זה לא מה שצריך להתעסק איתו...זה הדבר הכי שולי שיש וזה ממש לא רלוונטי לשום בן אדם,אם בנאדם נמצא סתם דוגמה בגירעון קלורי כלומר מכניס פחות ממה שמוציא או בנאדם שנמצא בחיוב מכניס יותר ממה שמוציא...כל ההתעסקות עם עניין הקלוריות ממש לא חשובה ולא רלוונטית,הלוואי שאלו יהיו הצרות שלנו בחיים,יש בחיים דברים הרבה יותר גרועים מזה ואני עברתי מלא דברים גרועים לצערי הרב בחיי הפרטיים והאישיים...מה אני בא להגיד???

שלאכול בריא והרכב המזון כמו שאמרה חדוה וכך גם אני טוען לא משנה באיזה תפריט את דוגלת יותר חשוב ממס' הקלוריות!!!!!
    לאוכל בריא ולאכול בריא יותר חשוב משאר כל היום להתעסק בכמה קלוריות צריך כל בנאדם לאכול ורק לידע כללי כל בנאדם זה עניין אישי ואינדיבידואלי לגבי מס' הקלוריות שעליו לאכול כדי לעלות/לרדת/לשמר בהתאם לענייניו האישיים וצרכיו האישיים.....בכל מקרה יש חשיבות רבה יותר לסוג המזון ולהרכב המזון כיום....

שיהיה בהצלחה ושבת שלום...

שלומי כהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שלומי

ד״ר חדוה בן משה
    21/11/2018

תודה על החיזוק והשיתוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו