טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 33, גובה 1.73 מטר ומשקל 57-58 קג. אני מבצעת 5 פעמים בשבוע תרגילי ספורט מגוונים בבית (כ50 ד' כל פעם) ופעמיים נוספות אני רצה כ50 ד' בקצב של כ7 ד' לק"מ.. - למעשה אני עושה ספורט כל יום בשבוע.. אני מניקה תינוק בן 7 חודשים שגם אוכל מוצקים. בקרוב ארצה להפחית הנקה ולשלב תמ"ל. אשמח לדעת כמה קלוריות עלי לאכול ביום כשאתחיל לשלב תמל? תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם את רזה באופן טבעי אינני מבינה מדוע עלייך להתעסק עם קלוריות. אכילה אינטואיטיבית ומודעת אמורה לשמור את משקל הגוף אצל רזים שיש להם את היכולות האלו. בזמן הנקה את שורפת 500 קלוריות כל יום ולכן אפשר לאכול הרבה יותר בהנקה. כשמתחילים להפחית הקלוריות הנשרפות יורדות בהדרגה. אי אפשר להעריך קלוריות רק מהנתונים שמסרת. הגישה היום שהרכב המזון שאת אוכלת חשוב הרבה יותר ממספר הקלוריות. אכלי בריא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מתנצל מראש..אבל רק רציתי להוסיף שאני מסכים עם חדוה בן משה... אני חושב ואומר שעניין הקלוריות כיום זה לא מה שצריך להתעסק איתו...זה הדבר הכי שולי שיש וזה ממש לא רלוונטי לשום בן אדם,אם בנאדם נמצא סתם דוגמה בגירעון קלורי כלומר מכניס פחות ממה שמוציא או בנאדם שנמצא בחיוב מכניס יותר ממה שמוציא...כל ההתעסקות עם עניין הקלוריות ממש לא חשובה ולא רלוונטית,הלוואי שאלו יהיו הצרות שלנו בחיים,יש בחיים דברים הרבה יותר גרועים מזה ואני עברתי מלא דברים גרועים לצערי הרב בחיי הפרטיים והאישיים...מה אני בא להגיד???
שלאכול בריא והרכב המזון כמו שאמרה חדוה וכך גם אני טוען לא משנה באיזה תפריט את דוגלת יותר חשוב ממס' הקלוריות!!!!! לאוכל בריא ולאכול בריא יותר חשוב משאר כל היום להתעסק בכמה קלוריות צריך כל בנאדם לאכול ורק לידע כללי כל בנאדם זה עניין אישי ואינדיבידואלי לגבי מס' הקלוריות שעליו לאכול כדי לעלות/לרדת/לשמר בהתאם לענייניו האישיים וצרכיו האישיים.....בכל מקרה יש חשיבות רבה יותר לסוג המזון ולהרכב המזון כיום....
שיהיה בהצלחה ושבת שלום...
שלומי כהן.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה, תואר שני בייעוץ וטיפול, הנחיית קבוצות וטיפול באומנויות. מזה 22 שנים מרצה ומנחה קבוצות ובעלת קליניקה ליעוץ אישי, זוגי ומשפחתי בשרון ובמרכז. מטפלת גם בתנועה, בקול, באנרגיות ... קרא עוד
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד