שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    אושרת
    04/06/2008

אני בת 18 אני שוקלת כרגע 45 והגובה שלי הוא 1.57
    אני מודעת לזה שזה נחשב משקל נמוך לגבוה אבל זה מה שהיה מאז ומתמיד בגלל מבנה הגוף שלי.
    עקב מחלתי בקוליטיס אני מטופלת בסטרואידים מה שגורם לי רעב רב. רציתי לדעת מה אני יכולה לאכול שאין בו הרבה קלוריות שיוכל לסתום את הרעב הזה. אני אוכלת הרבה ירקות מאודים בלי הקליפה, כי זה מה שמותר לי וגם מלפפונים ועגגבניות בלי קליפה. אני נעזרת בבננות ותפוחים בלי קליפה. אבל כל הסיבים האלה לא משתיקים את הרעב. אסור לי לחם קל ודגנים או אורז מלא וכל המלא למיניהם. אני מחפשת דברים לאכול פשוט בלי הרבה קלוריות ולפעמים נדמה שפשוט אין
    אודה לך אם תוכלי לייעץ לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• מזונות משביעים

רחל גרנות
    05/06/2008

שלום אשרת,
    אכן, את נמצאת במלכוד. המזונות שנותנים הרגשת שובע הם אלה שמכילים הרבה סיבים. אולם, כתוצאה מהמצב הבריאותי שלך הם לא מומלצים. כמובן, שירקות מבושלים יכולים לעזור במעט. בכלל, אוכל חם מרגיע ומשביע קצת יותר. אגב, מנת פסטה יכולה להרגיע רעב, גם תפוח אדמה. איך עוף, דגים משפיעים עליך? שמרי על ארוחות קטנות לעיתים קרובות. ארוחות כאלה יכולות גם לעזור בויסות הרעב והתיאבון. הזהרי ממלח ומזונות המכילים הרבה מלח (בגלל הסטרואידים שאת מקבלת). שתייה מרובה יכולה גם לעזור, וכמובן, הרבה סבלנות וסובלנות. המטרה בתקופה הקרובה היא לנסות לשמור על הקיים.
    בהצלחה, רחל גרנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני צמחונית מתוקף המחלה

אושרת
    05/06/2008

דגים עוף ושאר הבשרים וגם ביצים מאוד מקשים על העיכול שלי .
    יש לי בעיה עם חלבון וסידן, ללא בשר וביצים נורא קשה לי לקבל חלבון וסידן מן המזון.
    גם בגבינות אני לא משתוללת כתוצאה מהמחלה ואני אוכלת קשקבל וגבינה צהובה לפעמים קוטג' . אני אוכלת גבינת טופו הרבה.. האם הטופו והסויה שאני צורכת בתחליף לבשר ולמצורי החלב מהווים תחליף ראוי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני פה עדיין מחכה לתשובה, אל תשכחו

אושרת
    09/06/2008

אותיייי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו