אכלנית בררנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכלנית בררנית
    לי
    17/07/2007

היי :)
    השמנתי לאחרונה ולא יזיקו לי איזה 5-10 ק"ג פחות. ראיתי כל מי דיאטות באינטרנט שמיועדות במיוחד לקיץ, אבל אני לא אוכלת משם כלום כמעט. איך אני יכולה לבנות דיאטה דומה בעזרת מאכלים שאני אוהבת לאכול? אני לא יכולה לאכול דברים שאני לא אוהבת ולחשוב שזה כמו תרופה או משהו כזה, כי אז אני חוששת שאני ארגיש עצובה ולא שבעה. ובכלל, יש לי נטייה לאכול אחרי משהו שאכלתי שאני לא אוהבת משהו אחר שאני כן אוהבת רק כדי לשמח את עצמי.

ועוד משהו: אני שותה הרבה מים, כ - 20 כוסות ליום וגם מדי פעם מוסיפה גם כמה כוסות מיץ ומרק, האם אני צריכה להפחית בשתייה שלי? יכול להיות שזה מה שגורם לי להיות בעלת בטן?

אשמח לשמוע עצות :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכלנית בררנית

הוספת תגובה

• אכלנית בררנית

מוניקה קרן
    17/07/2007

שלום לי,

קשה לי בפורום זה לתת עצה כללית לבעיה עם הרבה פרטים כמו שאת מציינת.

את מציינת גם מצבי רוח משתנים בעקבות אכילה או אי אכילה. נישמע שיש עומק גדול מאחורי הדברים הללו.

אני ממליצה לך לפנות ליעוץ פרטני הכולל יעוץ תזונתי וטיפול קוגנטיבי התנהגותי, כדי לקבל מענה מלא לדרישותייך.

בברכה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו