טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לא יוצא לי בדיוק לבשל עם רק אז חזה עוף\שניצל עוף שמוכן רק צריך לחמם במיקרו אני חייב לרדת במשקלי עם אני ימשיך כך יש ספק שארד?עם פעילות גופנית 3 פעמים בשבוע שעתים ..
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נשמה אין מצב שאתה שמןן............ אני שוקל 60 ואני מטר 63 וחצי ואני רזה... יש אנשים שאומרים לי אפילו להשמין ולפי הנתונים שנתת אתה אמור להיות יותר רזה ממני..... כי אתה גבוהה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הגוף שלי רזה אני לא שמן אני יודע אני יחסית גבוה והמשקל שלי הוא בסדר,אך יש לי שומן באזורים מסוימים שמפריעים לי ללבוש בגדים שאני רוצה, אני רוצה לוהוריד לפחוט 5 קילו בתזונה וחדר כושר.
סבבה... רק חשבתי שאתה חושב שהמשקל שלך לא בסדר... אני עושה ספורט אז כנראה זו הסיבה שאני מרוצה מהגוף שלי וגם יכול להיות שהגוף שלי בפרפורציות מה שאמרת שאצלך אין שיש לך אזורים עם בעיה... אז שיהיה לך בהצלחה פשוט לי אפילו אומרים שאני רזה מדיי אז בגלל זה לא הבנתי איך אתה לא מרוצה מהגוף שלך ועוד רוצה להוריד אבל כנראה שאתה צודק וספורט יעזור לך לעצב את הגוף שלך ...
המשקל שלך מתאים לגובה. איני רואה סיבה שתרד במשקל. אתה צריך לאכול תפריט עשיר יותר בקלוריות, בסביבות ה-2000 קלוריות ליום. אתה אמור עוד לגבוה והגוף שלך זקוק לרכיבי תזונה שונים ורבים כדי לעשות זאת. זה לא זמן טוב לקצץ.
כדי לעצב את הגוף מומלצת יותר פעילות גופנית. 3 פעמים בשבוע זה טוב, אבל יהיה טוב יותר אם תגדיל את המינון, אפילו עד פעילות יומיומית.
בברכה מוניקה קרן
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים