טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני שוקלת 63 קילו גובה:1.70 בת 16 . קודם כל אני רוצה לדעת אם אני בעודף משקל ? ומה הB.M.I שלי והאם הוא תקין ? אז אני רוצה לרדת בערך 8 קילו אפילו פחות אז אני מבקשת עזרה אני רוצה תפריט שיעזור לי לרדת במשקל וגם פעילות אם זמן . והאם את יכולה להסביר לי בקשר לקלוריות . כששורפים X קלוריות כמה קילוגרמים מורידים ? אשמח אם תשיבי לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ענבל, ה-BMI שלך הוא 21.8. את במשקל תקין לגמרי. איני יודעת איך את נראית, אך לרדת 8 ק"ג במשקל נשמע לי קצת דרסטי. איני יכולה לתת לך ממש תפריט, רק המלצות לתזונה בריאה יותר שכוללת ארוחות מסודרות, מבחינת זמן האכילה ומקום האכילה. רצוי לאכול ליד שולחן, בחברת המשפחה, אם אפשר. רצוי לגוון את התפריט היומי בירקות ופירות, דגנים מלאים, מוצרי חלב רזים, דגים, קטניות ובשר רזה וכן שומנים מן הצומח כמו שמן זית, אבוקדו, טחינה, אגוזים וכד'. מומלץ לצמצם צריכה של מזון מטוגן, מתועש, ממתקים ושתיה ממותקת. מומלץ להרבות בשתיית מים ולשלב פעילות גופנית יומיומית סדירה. לשאלתך בנוגע לקלוריות: כדי לרדת קילוגרם אחד צריך לבזבז 7000 קלוריות. בהצלחה מוניקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד