איך אפשר להוריד בזמן קצר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אפשר להוריד בזמן קצר
    מרים
    10/03/2007

שלום אני שוקלת 63 קילו גובה:1.70 בת 16 . קודם כל אני רוצה לדעת אם אני בעודף משקל ? ומה הB.M.I שלי והאם הוא תקין ? אז אני רוצה לרדת בערך 8 קילו אפילו פחות אז אני מבקשת עזרה אני רוצה תפריט שיעזור לי לרדת במשקל וגם פעילות אם זמן . והאם את יכולה להסביר לי בקשר לקלוריות . כששורפים X קלוריות כמה קילוגרמים מורידים ?
    אשמח אם תשיבי לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך אפשר להוריד בזמן קצר

הוספת תגובה

• איך אפשר להוריד בזמן קצר

מוניקה קרן
    11/03/2007

שלום ענבל, ה-BMI שלך הוא 21.8. את במשקל תקין לגמרי. איני יודעת איך את נראית, אך לרדת 8 ק"ג במשקל נשמע לי קצת דרסטי. איני יכולה לתת לך ממש תפריט, רק המלצות לתזונה בריאה יותר שכוללת ארוחות מסודרות, מבחינת זמן האכילה ומקום האכילה. רצוי לאכול ליד שולחן, בחברת המשפחה, אם אפשר. רצוי לגוון את התפריט היומי בירקות ופירות, דגנים מלאים, מוצרי חלב רזים, דגים, קטניות ובשר רזה וכן שומנים מן הצומח כמו שמן זית, אבוקדו, טחינה, אגוזים וכד'. מומלץ לצמצם צריכה של מזון מטוגן, מתועש, ממתקים ושתיה ממותקת. מומלץ להרבות בשתיית מים ולשלב פעילות גופנית יומיומית סדירה.
    לשאלתך בנוגע לקלוריות: כדי לרדת קילוגרם אחד צריך לבזבז 7000 קלוריות.
    בהצלחה
    מוניקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו