עצירה במשקל עקב בעיות ביציאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירה במשקל עקב בעיות ביציאות
    רחלי
    02/08/2007

שלום רב!!!

שמי רחלי אוני בת 33, אחרי 2 לידות ואני כבר בדיאטה מיזה חודשיים דרך דיאטנית של קופ"ח. הירידה מאוד איטית וקשה אני מאוד סובלת מעצירויות ואני מאמינה שבגלל היציאות המעטות הירידה הינה איטית. במשך חודשיים ירדתי סה"כ 4 קילו (גובהי 162 ומשקלי הנוכחי כיום אחרי הירידה 74.5 קילו).
    חשבתי לנסות חומרים משלשלים אך אני פוחדת .......................(היתה לי היתמכרות בצעירותי למשלשלים וניגמלתי).
    אני הולכת כל בוקר לעבודה ברגל, הליכה של כ-45 דקות (לא הליכה מהירה, הליכה רגילה).
    השאלה שלי היא יותר לכיוון העצירויות, כיצד אני יכולה לאזן את מה שאני אוכלת למה שאני מוציאה.

אשמח לתגובה,
    רחלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עצירות בדיאטה

ד''ר רוני חרמון
    02/08/2007

בכול דיאטה העצירות מתחזקת והסיבה לכך היא יובש המעי עקב אובדן מים. הפיתרון לשתות 20 כוסות מים ליום כל יום ולהוסיף שמן לאוכל רצוי שמן שלא נספג כמו שמן פאראפין אבל גם שמן זיית זה בסדר.
    לגבי משלשלים אין בעיה להשתמש באופן ספורדי אבל לעולם לא באופן קבוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו