כגכיכי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כגכיכי
    ניקול
    24/05/2009

אני בת 13 וחצי גובהיי מטח חמישים ואני שוקלת 55 האם משקלי וגובהיי מתאים לגילי

כמה קלוריות אני צרכיה לאכול ? כדי לעשות דיאטה

ואם אוכל את כמות הקלוריות שמצריכה ויעשה פעילוצ גופנית כל יום בערך חצי שעה אני ירזה ?!! וכמה בערךך

האם חסה מרזה או פשוט לא משמינה ??

אשמח אם תענו לי !1

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כגכיכי

הוספת תגובה

• משקל עודף

אהרון
    24/05/2009

מומלץ לרזות לפחות 8 ק"ג בעזרת דיאטה מאוזנת של 1200 קק"ל ופעילות אירובית יומית של לפחות שעה.
    חסה לא משמינה, אפשר לאכול חופשי. היא גם לא מרזה, אין מאכלים מרזים. אני מקווה שאת לא מתכוונת לעשות דיאטת חסה. מומלץ לאכול כמה שיותר חסה וגם ירקות טריים אחרים בנוסף לגבינות רזות, בשר טרי רזה, דגנים מלאים ומוצריהם (לחם), פירות. להמנע מטיגון, שומן מן החי, מרגרינה, עוגות, גלידות וממתקים אחרים, לשתות רק מים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניקול

ליטל סמואל-לוי
    25/05/2009

לפי הנתונים שנתת, את נמצאת קצת מעל האחוזון ה-85 לגילך, זאת אומרת: יש לך עודף משקל וזהו בדיוק הזמן להתחיל לטפל. אם תתחילי לעשות שינויים בתזונה שלך ובעיקר אם תתחילי פעילות גופנית כלשהי באופן קבוע (מומלץ בתוך מסגרת של חוג - ועדיף פעילות שאת אוהבת) אז הסיכוי שלך להצליח הוא גדול. אל תפספסי את ההזדמנות! גם שמירה על המשקל הנוכחי או ירידה קטנה של 2-3 ק"ג היא טובה כי יתכן שתגבהי עוד. הכי חשוב זה לא להמשיך לעלות. אני ממליצה לך להתחיל במשימות קטנות שתתני לעצמך כל שבוע ( כמו לשתות 12 כוסות מים ביום, להפחית את צריכת הממתקים ל-X ב... וכו') אם תראי שאת עומדת בהן - תנסי לאמץ באופן קבוע.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו