טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי אני בת 15 וחצי, הגובה שלי הוא 1.74 ואני שוקלת 75... אני יודעת שזה הרבה מדיי ורציתי לדעת איך אני יכולה לרדת במשקל בצורה מאוזנת ובריאה.. היו לי בעבר הפרעות אכילה ואני לא רוצה להגיע לשם שוב... תודה מראש, נופר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לאור ההיסטוריה שלך, אני ממליצה לך בחום לפנות לדיאטנית קלינית המתמחה בהפרעות אכילה לפני שאת נכנסת שוב למעגל הזה. אם תרצי המלצות, צרי עימי קשר ואוכל לתת לך כמה שמות בטלפון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
גם אני אתייחס להיסטוריה שלך, לכן לא כדאי להתעסק עם דיאטות דלות קלוריות. העודף שלך אינו בשמיים ואני מאמין שתוכלי להתגבר עליו בעזרת פעילות גופנית אפקטיבית יומית והקפדה על כללי התזונה הנכונה שאותם למדת (אני מניח) אצל הדיאטנית שטיפלה בך.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים