אני צריכה עזרה.. בבקשה כנסו!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני צריכה עזרה.. בבקשה כנסו!
    נופר
    25/05/2009

היי אני בת 15 וחצי, הגובה שלי הוא 1.74 ואני שוקלת 75... אני יודעת שזה הרבה מדיי ורציתי לדעת איך אני יכולה לרדת במשקל בצורה מאוזנת ובריאה.. היו לי בעבר הפרעות אכילה ואני לא רוצה להגיע לשם שוב...
    תודה מראש, נופר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי נופר

ליטל סמואל-לוי
    25/05/2009

לאור ההיסטוריה שלך, אני ממליצה לך בחום לפנות לדיאטנית קלינית המתמחה בהפרעות אכילה לפני שאת נכנסת שוב למעגל הזה. אם תרצי המלצות, צרי עימי קשר ואוכל לתת לך כמה שמות בטלפון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא רוצה ללכת לדיאטנית

נופר
    25/05/2009

פעם אחרונה שהייתי אצל דיאטנית חזרתי להפרעות אכילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רצונך כבודך

אהרון
    25/05/2009

גם אני אתייחס להיסטוריה שלך, לכן לא כדאי להתעסק עם דיאטות דלות קלוריות. העודף שלך אינו בשמיים ואני מאמין שתוכלי להתגבר עליו בעזרת פעילות גופנית אפקטיבית יומית והקפדה על כללי התזונה הנכונה שאותם למדת (אני מניח) אצל הדיאטנית שטיפלה בך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו