בדיכאון טוטאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיכאון טוטאלי
    אנה
    21/03/2007

שלום לך,
    אני בת 16 ושוקלת כ-70 קילו ו1.66 וגם מבנה גוף קצת רחב..
    אני עוסקת לדעתי דיי המון בספורט ספינינג,פעמיים בשבוע קיקבוקסינג והליכה לבית הספר ובחזרה שסך הכל אורכת כ-50 ד' ואני לא מבינה למה אני לא מצילחה להוריד במשקל..הלכתי לדיאטנית והיא נתנה לי תפריט מועשר בברזל כי יש לי אנמיה אבל לדעתי התפריט מכיל כמות אוכל שאני לפני כן לא אכלתי ואני רואה בפנים(כי ישר רואים על הלחיים שלי) שאני משמינה,אני מציינת שמקודם ההיתי האוכלת דיי הרבה ממתקים ועכשיו אחרי הביקור אצל הדיאטנית אני מאוד מחזיקה את עצמי אבל אין תוצאות ואני נורא בדיכאון שבקרוב מאוד ישבור אותי ויחזיר אותי להרגלי האכילה הקודמים:שוקולדים ומתוקים אחרים..מקווה שתיעצי לי מה לעשות כי נמאס לי מה-70 קילו האלה ואני פשוט הורגת את עצמי בפעילויות הגופניות האלההה והכל ללא תוצאות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיכאון טוטאלי

הוספת תגובה

• בדיכאון טוטאלי

מוניקה קרן
    22/03/2007

שלום אנה,
    קודם כל רציתי להגיד שחבל שתהיי בדיכאון בגלל עודף משקל קטן. המצב אינו נורא. לא הבנתי האם הדיאטנית נתנה לך תפריט שהוא גם להרזייה. כי אם לא, אז הגיוני שאינך יורדת במשקל.
    מאוד טוב לבריאותך שאת אוכלת פחות ממתקים ומזון בריא. בכל מקרה כדאי לך לאמץ את ההרגל החדש הזה. אולי צריך פשוט להפחית בכמויות. האם את לוקחת גם תוסף ברזל? מה רמת ההמוגלובין בדם?האם אינך חוזרת לדיאטנית למעקב?
    פעילות גופנית שאת מבצעת גם כן טובה לך. מומלץ לעשות כל יום שעה. אבל גם מאוד רצוי שזאת תהיה פעילות שאת נהנית ממנה, או לכל הפחות אינך סובלת. אין צורך להרוג את עצמך.
    אם תספקי עוד מידע, אנסה לעזור יותר.
    בברכה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיכאון

אנה
    23/03/2007

כן הלכתי לדיאטנית כדי להרזות ובגלל שהיא ראתה שיש לי אנמיה היא נתנה לי תפריט מועשר בסידן וברזל..וכן אני לוקחת כדור ברזל אחד ליום,לפי הבדיקה האחרונה רמת ההומוגלובין שלי 10.98 , ולגבי הספורט אני מאוד נהנת ואני אוהבת לעסוק בו אבל זה קצת מציק שמשקיעים כל כך ובסופו של דבר בכלל לא מורידים במשקל..
    תודה רבה לך על התשובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו