שאלה בקשר לירידה מהירה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לירידה מהירה במשקל
    אנדריי
    15/06/2009

שלום, החלטתי לעשות דיאטה ביום שישי שעבר, 10 ימים עברו וירדתי משהו כמו 7-6 קילו, ותהיתי, האם זה בריא? כאילו כי חבר שלי אמר לי שאני מוריד משקל מהר מידי
    ואם אני רוצה לצמצם את אחוזי השומן בגוף, פשוט לאכול ממש קצת שומן? או שזה לא משנה כמו שומן אתה אוכל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך??

ליהי
    15/06/2009

איך אני יכולה להוריד 5-6 קילו בשבוע מקסימום שבועיים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מורידים במשקל לקראת הקיץ??

ליהי
    15/06/2009

אני בת 13 ואני שוקלת 46 והגובה שלי הוא 1.61 אני רוצה להרזות לפחות 5-6 קילו אבל אני לא יודעת איך..
    חוץ מזה יש הרבה אנשים שאומרים לי שאני לא צריכה לדיאטה ובגיל שלי אני צריכה לאכול טוב.
    בבקשה תעזרו לי למצוא פתרון... =]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסור לך לרזות!

minerva
    16/06/2009

גם כך המשקל שלך נמוך, אם תרזי את עלולה לפגוע בגוף שלך בצורה בלתי הפיכה.
    אם את לא מרוצה מגופך, נסי להתחטב על ידי פעילות גופנית מלווה בתזונה מתאימה. פני לדיאטנית להדרכה.
    בהצלחה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצב מהיר לכל הדעות

אהרון
    16/06/2009

אלא אם כן המשקל והעודף שלך גדולים במיוחד. בכל מקרה הרוב אינו שומן והקצב לא יתמיד, אפילו תיתכן עצירה לזמן קצר. בכדי לרזות מומלצת דיאטה מאוזנת בלווי פעילות גופנית יומית אפשר לאכול שומן (הרוב חד ורב בלתי רווי) עד 30% מהערך הקלורי של התזונה היומית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה מהירה מידי

ליטל סמואל-לוי
    16/06/2009

שלום אנדריי, אני מצטרפת לתשובה שקיבלת מאהרון. הירידה מהירה מאוד וכנראה שאכלת מעט מידי. הירידה באחוזי השומן בגוף תתרחש ממילא כאשר תרד במשקל. אני לא ממליצה להמנע לחלוטין משומן אבל בהחלט לצמצם. כדאי להמנע ממזונות מטוגנים ועתירי שומן כמו חמאה, מרגרינה, עוגות, עוגיות, חטיפים וכו' ולצרוך מעט (!) מהשומנים ה"בריאים" כמו אבוקדו, טחינה ושמן זית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו