טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, החלטתי לעשות דיאטה ביום שישי שעבר, 10 ימים עברו וירדתי משהו כמו 7-6 קילו, ותהיתי, האם זה בריא? כאילו כי חבר שלי אמר לי שאני מוריד משקל מהר מידי ואם אני רוצה לצמצם את אחוזי השומן בגוף, פשוט לאכול ממש קצת שומן? או שזה לא משנה כמו שומן אתה אוכל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני בת 13 ואני שוקלת 46 והגובה שלי הוא 1.61 אני רוצה להרזות לפחות 5-6 קילו אבל אני לא יודעת איך.. חוץ מזה יש הרבה אנשים שאומרים לי שאני לא צריכה לדיאטה ובגיל שלי אני צריכה לאכול טוב. בבקשה תעזרו לי למצוא פתרון... =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
גם כך המשקל שלך נמוך, אם תרזי את עלולה לפגוע בגוף שלך בצורה בלתי הפיכה. אם את לא מרוצה מגופך, נסי להתחטב על ידי פעילות גופנית מלווה בתזונה מתאימה. פני לדיאטנית להדרכה. בהצלחה :)
אלא אם כן המשקל והעודף שלך גדולים במיוחד. בכל מקרה הרוב אינו שומן והקצב לא יתמיד, אפילו תיתכן עצירה לזמן קצר. בכדי לרזות מומלצת דיאטה מאוזנת בלווי פעילות גופנית יומית אפשר לאכול שומן (הרוב חד ורב בלתי רווי) עד 30% מהערך הקלורי של התזונה היומית.
שלום אנדריי, אני מצטרפת לתשובה שקיבלת מאהרון. הירידה מהירה מאוד וכנראה שאכלת מעט מידי. הירידה באחוזי השומן בגוף תתרחש ממילא כאשר תרד במשקל. אני לא ממליצה להמנע לחלוטין משומן אבל בהחלט לצמצם. כדאי להמנע ממזונות מטוגנים ועתירי שומן כמו חמאה, מרגרינה, עוגות, עוגיות, חטיפים וכו' ולצרוך מעט (!) מהשומנים ה"בריאים" כמו אבוקדו, טחינה ושמן זית.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד