דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה
    סני
    03/08/2009

שלום,
    אני עוד מעט בת 15 ואני אוכלת ארוחה אחת ביום עם סלט ופירות וזה לא עולה על 750 קלוריות זה טוב או לא?
    מה אני צריכה לעשות בשביל לעשות דיאטה שלא תפגע בי כמו כול הדיאטות שבסוף נגמרות באונרקסיה ובבולמיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה

הוספת תגובה

• הפסיקי עם זה

אהרון
    03/08/2009

לארוחה אחת ביום יש רק חסרונות בריאותיים וגם לא עוזרת להרזיה. הפסיקי את ההרגל הזה
    והתחילי לאכול 3 ארוחות מסודרות ומאוזנות ועוד פעמיים משהו קל ובריא. אם קשה לך, הסתפקי רק בארוחות העיקריות, זה הרע במיעוטו.
    זה לא נכון שכל הדיאטות מובילות לאנורקסיה או בולמיה, אבל רובן הגדול אינם פותרות את בעית ההשמנה לאורך ימים, ורוב המרזים חוזרים למשקלם המקורי ומעבר לו. רק שינוי תמידי באורח החיים כולל תזונה נכונה ופעילות גופנית יומית יכול להיות פתרון .
    אני לא מכיר את הנתונים הפיזיים שלך כך שלא אוכל להתייחס לערך הקלורי המומלץ, אך בטח 750 קק"ל זה ארבה מתחת למינימום דרוש לבחורה שטרם סיימה את התפתחותה. אם תמשיכי כך, אל תופתעי אם המחזור ההודשי יופסק או יופרע, וזה בנוסף לנזקים בריאותיים אחרים כולל האטת הקצב המטבולי.
    אחרי שאקבל את הנתונים אביע את דעתי אם את בכלל צריכה לעשות דיאטה ואמליץ לך על כמות הפעילות הגופנית שתהי חייבת לבצע כדי לרזות בדרך הבריאה. כתבי גם כל מה שאת אוכלת
    בארוחה היומית היחידה ונעשה גם בזה סדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו