קורטיזול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קורטיזול
    סמדי
    03/08/2009

2 שאלות לי
    1.האם קורטיזול יושב במיוחד בצמיגים
    2 מה יש בגלידל של פלדמן מבחינת חומרים רעים -נאמר לי לא לאכול מזה כי זה רע-ולא פרטו לי
    אם מישהו יכול עזור אשמח
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קורטיזול

הוספת תגובה

• הי סמדי

ליטל סמואל-לוי
    04/08/2009

1. קורטיזול הוא הורמון ומטבעו הוא מופרש מבלוטת האדרנל וזורם בדם (או נלקח חיצונית כתרופה ונספג לדם). קורטיזול אינו "מתיישב" באיבר מסוים. הקורטיזול משפיע על חילוף החומרים בגוף, אם נלקח כתרופה במינון גבוה לאורך זמן עלול לעודד עלייה במשקל.
    2. אני לא זוכרת את כל החומרים שיש שם בעל פה אבל אני מניחה שמדובר בשומן צמחי מוקשה / מוקשה חלקית (כמו זה שקיים במרגרינה המסורתית) ואינו "בריא" לכלי הדם שלנו וללב. אגב, גם שומן רווי הנמצא בגלידה זו ובגלידות של חברות אחרות - אינו בריא ולכן רצוי לאכול גלידה רק לעיתים ולהשתדל לבחור כזו עם אחוז שומן נמוך (גלידות יוגורט למנהן, גלידה 3% או סורבה 0%).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסורבה יש סוכרים לא?

אני
    05/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון. בסורבה יש סוכר אבל אין שומן

ליטל סמואל-לוי
    05/08/2009

בגלידות רגילות יש גם וגם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו