תפריט לדיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט לדיאטה
    רותי
    31/08/2009

שלום.. קוראים לי דוד ואני בן 15,בעבר שקלתי 78 ואז החלטתי לעשות דיאטה על דעת עצמי והגעתי למישקל של 68 אחרי זה הרגשתי:כאבי גב,עיפות,חולשה,ועוד... החלטתי ללכת לרופאה ואז היא עשתה לי בדיקות והיא גילתה שחסר לי:B12,חומצה פולית,וברזל... היא הביאה לי כדורים... וכבר חודש אני לוקח אותם... אחרי שהיא אמרה לי את זה החלטתי להפסיד עם הדיאטה והתחלתי לאכול הכול.. כיום אני שוקל 74 גובהה: 1.79 ס"מ כמה שאלות: א. האם אני צריך להרזות? ב. האם כדאי ליגמור עם הכדורים ואז להרזות? או שזה לא משנה אם אני גם ירזה עכשיו? ג. חשבתי לעצמי לעשות תפריט ככה: בוקר: 200 מ"ל שוקו+ פרוסה עם גבינה צהריים:אוכל של אמא+ סלט ערב:ביצה קשה+טונה+סלט מה את אומרת על התפריט הזה? אם יש לך אתרים שיעזרו לי לקבוע תפריט לדיאטה אני ישמח לקבל... תודה דוד...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט לדיאטה

הוספת תגובה

• רק כמה הערות

אהרון
    31/08/2009

מלשון הפניה שלך (נקיבה) מבין אני שהדיאטנית אמורה לענות. בכל זאת אני אעיר:
    זה מה שקורה (לא תמיד) כשמרכיבים דיאטה על דעת עצמי. איש מקצוע טוב יודע להרכיב תפריט שלא יוצר חסרים תזונתיים כפי שקרה במקרה שלך.
    אתה לא שמן, אם כי מומלץ להשיל כמה ק"ג, אבל לא על ידי תזונה לא מושכלת כפי שאתה מציע (זה גרוע). תפריט מאוזן המכיל בשר בקר לפחות פעם בשבוע, סלמון לפחות פעמיים וכבד הודו פעם בשבוע בנוסף לביצים ועוף יספקו לך B12 וברזל. שפע של ירקות מגוונים וכף שמרים ביום יתנו חומצה פולית (גם בכבד יש הרבה). מרכיבים תזונתיים תמיד עדיפים על כדורים שלא תמיד יעילותם ברורה.
    הדרך הכי בריאה ומתאימה לך להרזיה היא פעילות גופנית יומית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה להודעה....

רותי
    01/09/2009

תודה על התגובה... שלך

אממ יש לי שאלה... הדיאטנית שבפורום הזה יכולה לעשות לי תפריט אולי? בבקשה...

בתודה ... דוד...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוד

ד``ר נסטור ליפובצקי
    02/09/2009

שלום דוד,
    אי אפשר לתכנן לך דיאטה דרך פורום.
    אתה צריך לגשת לדיאטנית בקופת חולים שאתה חבר בה או באופן פרטי ושיתכננו לך את התזונה בצורה מקצועית ומפוקסת.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו