הפסקת דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת דיאטה
    shiram
    03/09/2009

היי
    לפני חודש וחצי התחלתי דיאטה,ירדתי 12 קילו הייתי אוכלת 500 קלוריות ביום ועושה הליכה של שעה.רוב הדיאטה הייתה מורכבת מסלט ,חזה עוף ו-2 לחם קל ביום.
    אני רוצה לחזור לתפריט רגיל של 1200 קלוריות אבל כשאני קצת אוכלת יותר אני ישר עולה במשקל
    מה עושים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת דיאטה

הוספת תגובה

• נזק בריאותי כלשהו כבר נגרם

אהרון
    03/09/2009

אבל אם את בריאה באופן כללי אפשר לתקנו וגם למנוע השמנה, על ידי חזרה לתפריט מאוזן תוך העלאה מדורגת של ערכו הקלורי עד לגובה מומלץ לנתונים הפיזיים שלך. אם את כבר סובלת מסימפטומים מדאיגים, מומלץ לפנות לרופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שירם

ד''ר רוני חרמון
    04/09/2009

מתאימים את כמות הקלוריות היומית לנתונים שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שירה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    04/09/2009

חבל שאת עושה דיאטות קיצוניות מסוג זה. הורדת כמות גדולה של שריר ונוזל, לא נראה טוב ולא מרגיש טוב. כרגע שתתחילי לחזור לתזונה הגיונית יותר, תעלי קצת במשקל, אך זה הכרחי. העליה תהיה של מס' קג' בלבד אלא אם כן קיימת אצלך בעיה מטבולית כלשהי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו