שאלה בנושא לימודי תזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנושא לימודי תזונה
    עידן
    23/09/2009

היי אני מאמן כושר אישי...יוצא לי לא מעט לבקר בפורום אך אינני משתתף הרבה.

רציתי לעלות לדיון שאלה שעומדת לי על הפרק בימים אלה.

אני חושב ללכת ללמוד תזונה,

האם התואר הזה יוכל לקדם אותי במקצוע (בכל זאת שלוש שנים לימודים ועוד כמה חודשים של סטאג' ואולי אפילו המתנה של שנה או שנתיים עד שאזכה בהגרלה של משרד הבריאות לסטאג') אני מעוניין להתפתח בתחום הספורט והכיוון הזה עלה על הפרק.

מה דעתכם על תואר תזונה טבעית קלינית (לא בדיוק תואר אבל שלוש שנים של לימודים)

מהן האפשרויות להתקדם בתחום הספורט-אימון מבחינת לימודים והתפתחות אישית..? קואצ'ינג?...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנושא לימודי תזונה

הוספת תגובה

• הי עידן

ליטל סמואל-לוי
    24/09/2009

אני חושבת שהשילוב של ספורט ותזונה הוא שילוב מנצח. אם יש לך כבר תואר ראשון בחינוך גופני תוכל לבדוק אופציה להרשם לתואר שני בתזונה ולעשות כמה השלמות. התואר לא יתן לך הרבה כלים בתחום הקאוצ'ינג לכן אם זה הכיוון שלך- לא הייתי ממליצה להרשם לתזונה אלא לקורס בתחום הזה, ואולי לעבוד בשילוב עם דיאטנ/ית (תוכנית אימון אישית שתכלול גם מפגש-שניים עם דיאטנית).
    אני לא מכירה את הלימודים של תזונה טבעית קלינית אבל אם אתה משקיע 3 שנים לפחות שתהיה תעודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו