טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ירדתי במשקל 22 קילו,ואני כרגע בשמירה מקפדת. לאחרונה בכדי שלא אמשיך לרדת הוספתי לתפריט בערב 30 גרם ברנפלקס +חלב 1% היום נשקלתי ומופיע שעליתי 2 קילו. העיניין שגם אתמול נשקלתי ומאתמול להיום הייתה עלייה כזו. האמת,שאני מרגישה לאחרונה נפיחות בבטן אשר מקשה עליי מאוד,אבל נראה לי שזה מאכילת הירקות המרובה.??למרות שלא שיניתי כמויות מתחילת הדיאטה. היתכן גם שהנפיחות כתוצאה מנטילת הסיבים שאני לוקחת? הנפיחות ממש שוברת אותי ומכניסה אותי לתסכול מטורף,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אינני מכיר את הנתונים שלך, אופי, והיקף הדיאטה, אך לעיתים עם תוספת אפילו קטנה לתפריט הדיאטה, נרשמת עליה במשקל. הדגש צריך להיות על פעילות גופנית כדי לשפר את קצב חילוף החומרים אחרי שירד בזמן "תקופת היובש". בכל מקרה אחרי ירידה כל כך משמעותית, תוספת המזון צריכה להיות הדרגתית וזהירה. אין צורך להשקל כל יום כי זה מטעה בגלל התנודות שאינן קשורות לשומן, מספיקה שקילה שבועית. בעניין הנפיחות, מומלץ לוותר על תוספת הסיבים וגם על הברנפלקס. כמו כן, המנעי מקטניות, כרובית, כרוב, ברוקולי, צנון. אולי יש לך אי סבילות חלקית ללקטוז, ותוספת החלב תורמת לתופעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד