עלייה במשקל? ונפיחות מעצבנת בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה במשקל? ונפיחות מעצבנת בבטן
    רעות\אתי
    18/11/2009

ירדתי במשקל 22 קילו,ואני כרגע בשמירה מקפדת.
    לאחרונה בכדי שלא אמשיך לרדת הוספתי לתפריט בערב 30 גרם ברנפלקס +חלב 1% היום נשקלתי ומופיע שעליתי 2 קילו.
    העיניין שגם אתמול נשקלתי ומאתמול להיום הייתה עלייה כזו.
    האמת,שאני מרגישה לאחרונה נפיחות בבטן אשר מקשה עליי מאוד,אבל נראה לי שזה מאכילת הירקות המרובה.??למרות שלא שיניתי כמויות מתחילת הדיאטה.
    היתכן גם שהנפיחות כתוצאה מנטילת הסיבים שאני לוקחת?
    הנפיחות ממש שוברת אותי ומכניסה אותי לתסכול מטורף,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עליה במשקל

אהרון רזון
    18/11/2009

אינני מכיר את הנתונים שלך, אופי, והיקף הדיאטה, אך לעיתים עם תוספת אפילו קטנה לתפריט הדיאטה, נרשמת עליה במשקל. הדגש צריך להיות על פעילות גופנית כדי לשפר את קצב חילוף החומרים אחרי שירד בזמן "תקופת היובש". בכל מקרה אחרי ירידה כל כך משמעותית, תוספת המזון
    צריכה להיות הדרגתית וזהירה. אין צורך להשקל כל יום כי זה מטעה בגלל התנודות שאינן קשורות לשומן, מספיקה שקילה שבועית.
    בעניין הנפיחות, מומלץ לוותר על תוספת הסיבים וגם על הברנפלקס. כמו כן, המנעי מקטניות, כרובית, כרוב, ברוקולי, צנון. אולי יש לך אי סבילות חלקית ללקטוז, ותוספת החלב תורמת לתופעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו