גינגר וחמוציות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גינגר וחמוציות
    א
    30/09/2007

אני עוסקת בהרבה ספורט, בת 48 - לא סובלת מעודף משקל. הבעיה העיקרית שלי זלילה בשעת הלילה בעיקר של ג'ינגר (נקנה במשקל בחנויות טבע- דל בסוכר-כמו פירות יבשים) וחמוציות ללא סוכר - אבל בכמויות "מסחריות" כ-100ג' ג'ינגר וכ-100ג' חמוציות בערך בערב?
    איך נגמלים מה"התמכרות" הזאת, והאם יש יתרנות לג'ינגר - (לא הטרי) והחמוציות והאם יש נזק באכילה כל כך מוגזמת - בריאותית?
    תודה על תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גינגר וחמוציות

הוספת תגובה

• ג'ינג'ר וחמוציות

מוניקה קרן
    01/10/2007

שלום,

השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך היא מדוע את אוכלת את הג'ינג'ר והחמוציות בערב ובכמויות הללו. האם את אוכלת ארוחת ערב מסודרת? האם את רעבה? במידה ואת רעבה כדאי שתאכלי ארוחה מסודרת הכוללת ירקות, חלבון (גבינה, טונה, ביצה...) ומעט פחמימות (כמו לחם למשל). תשבי לאכול ליד שולחן עם צלחת.

במידה ואת אוכלת מתוך שעמום, מול הטלוויזיה או פעולה אחרת שאת עושה, את צריכה למצוא פיתרון מתאים לשעמום או לרגש אחר שאת חשה, שאינו רעב. מזון ואכילה אינם הפיתרון.

ג'ינג'ר הוא צמח המסייע שהפחתת גזים במערכת העיכול, מקל על בחילות וכד'.
    חמוציות הן פרי העוזר במניעת דלקות בדרכי השתן ,ומכילות הרבה אנטיאוקסידנטים המסייעים במניעת סרטן ושומרים על בריאות הלב.

יחד עם זאת, כשנאכלים בכמות גדולה מכילים הרבה קלוריות שרובן מסוכר.

בברכה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

א
    01/10/2007

תודה על ההענות המהירה. את הג'ינגר והחמוציות אני אוכלת אחרי ארוחת ערב יפה - לחם (אני מאד אוהבת)גבינה ביצה וסלט. אני אוכלת אותם פשוט בגלל שזה מאד מאד טעים לי ואני לא מצליחה לשלוט ברצון.כמה קלוריות יש ב-100ג' גי'נגר וב-100ג' חמוציות ?ושוב תודה על התשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו