טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי. אני בת 16, 1.64-1.65 אני שומרת על המשקל מאז ומתמיד ומתאמנת באירובי ועיצוב גוף בתדירות של 4 פעמים בשבוע. מאז שהתחילה שנת הלימודים הפסקתי לאכול באופן מסודר והכל ניהיה לי מבולגן, זה נורא מעצבן אותי אבל לא אכלתי אוכל משמין פשוט לא בסדר נכון. בנוסף ב8 חודשים באחרונים ממש התחטבתי וניהיה לי גוף הרבה יותר שרירי. וכמובן התפתחתי. אבל אני מרגישה ממש רע עם הגוף שלי, הבטן שלי ניהייתה שטוחה יחסית אבל ניהיו לי רגלים שריריות ואני לא לובשת בגלל זה ג'ינסים כי זה נראה לי שהרגליים שלי שמנות. אני כל הזמן מתוסכלת. יש מכנסיים שלא נראיים עלי כמו פעם, אם הייתי מידה 36 אז עכשיו שאני מודדת אותם אז הם נסגרים אבל לא נראים על הגוף כמו פעם. כולם אומרים לי שלא נראה שהשמנתי בכלל ואומרים לי שזה נראה התפתחות והתחטבות אבל אני לא יודעת מה לעשות. אני מפחדת להישקל ולהתאכזב עוד יותר. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כול, גוף שרירי הוא בריא ויפה. אם הג'ינסים קטנים עליך, סימן שהשמנת. אפשר לוודא על ידי מדידת אחוז השומן שעבור הגיל שלך צריך להיות מתחת ל23%. אם באמת השמנת, כדאי כבר לקת את עצמך בידיים ולהתחיל לאכול מסודר ומבוקר על מנת למנוע יותר מאוחר צורך בדיאטה דלת קלוריות שהיא בסיס להשמנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הם לא קטנים עלי הם עולים אבל למשל ברגליים הם נראיים רחבים יותר. אני מרגישה שמנה יותר אבל כולם אומרים לי שזאת התפתחות ושהתחטבתי. אהרון האם אתה ממליץ לקבוע תור לדיאטנית? תודה רבה :)
קודם צריך לבדוק אם השמנת או את בדרך לשם. אם יש לך כסף מיותר ואת לא מסוגלת ללמוד בעצמך את עקרונות התזונה הנכונה, הדיאטנית תעזור בהטמעת הרגלי אכילה נכונים.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד