עליה במשקל.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה במשקל.
    מורן17
    19/03/2010

שלום, אני תמי נערה במשקל תקין,
    משתדלת לאכול בריא..
    בזמן האחרון אני רוצה לעלות מעט במשקל, חשוב לי לעשות את זה מאוכל בריא ומזין.
    אתמול אכלתי 4000 קלוריות, משמע-->עליה במשקל.
    רציתי לדעת מתי אני יראה את העליה הזאת, מתי הצריכה הקלורית הזאת תתבטא במשקלי?
    האם ישר אחרי האכילה אני נשקלת נניח, ורואה מספר מסוים זה המשקל שלי?או שאני יעלה עוד נניח לוקח לאוכל להפוך לשומן ורק אחרי כמה ימיםרואים עליה? היתי שמחה לדעת איך זה הולך..
    מתי אני יראה את העליה במשקל, מיידית או אחרי מספר ימים?..
    תודה מראש,
    תמי:]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליה במשקל.

הוספת תגובה

• עליה במשקל

אהרון רזון
    19/03/2010

משמינים כאשר נוצר מאזן קלורי חיובי, כלומר מכניסים לגוף יותר קלוריות מאשר הגוף שורף.
    לא כל עליה\ירידה במשקל לטווח קצר נגרמת על ידי השמנה\הרזיה. ישנם גורמים נוספים: שינוי בכמות הנוזלים בגוף ותכולת מערכת העיכול.
    יום או יומיים אחרי ארוחה עתירת קלוריות לא רואים בהכרח תוספת משקל בגלל שבעת השקילה יכול להיות שמערכת העיכול פחות עמוסה או אולי יש פחות נוזלים בגוף מאשר לפני הזלילה.
    גם ההפך יכול להתרחש: לאכול פחות (קלורית) מהרגיל ובכל זאת לראות עליה במשקל למחרת או אפילו מעבר.
    דבר אחד בטוח: מזלילה של 4000 קק"ל הוספת שומן, בהנחה שגופך לא גדול במיוחד, הקצב המטבולי אינו גבוה ברמה חריגה ובאותו יום או למחרת לא עשית כמה שעות פ"ג. אני חוזר ומדגיש שמהסיבות הנ"ל, לא בהכרח תראי את זה בשקילה.
    אם לא תקזזי את עודף האוכל על ידי אכילה מופחתת בימים הקרובים ולא יהיו שינוים בנוזלים (למשל עקב שלב המחזור החודשי), בטח תראי עליה אחרי 2-3 ימים אבל אפשר גם קודם (באותו יום או למחרת)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו