התקפי זלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי זלילה
    רויטל לוי
    13/04/2010

שלום רב,

רציתי לשאול, אם קורה שפעם בחודש/ שלושה שבועות יש לי מין יום כזה שבו אני זוללת המון כל מיני דברים מתוקים מלוחים בעיקר דברים משמינים ובעיקר לפני מחזור, האם אפשר להשמין כך? חשוב לי לציין שזה קורה פעם ב ובכל שאר הימים אני שומרת באדיקות על תזונה נכונה אוכלת רק דברים בריאים ומזינים ומרבה בהליכה, פשוט יש לי תחושה ששמנתי ורציתי לדעת אם מפעם כזו שמתרחשת פעם בכמה זמן לאורך זמן ניתן להשמין או שהאיזון למחרת מחזיר את המצב לקודמו.

תודה רבה
    רויטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפי זלילה

הוספת תגובה

• הי רויטל

ליטל סמואל-לוי
    14/04/2010

זה באמת תלוי מה זה נקרא "זוללת" וגם כמה את אוכלת בשאר הימים (גם אם מדובר באוכל בריא ומזין). אם מדובר באלפי קלוריות - זה בהחלט יכול להביא להשמנה אפילו אם את שומרת בשאר הימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכוונה

רויטל
    14/04/2010

היי ,

הכוונה האם זלילה כמו עוגיות חטיפים וכו' יכולה לגרום להשמנה עתידית, ז"א אם יש יום כזה בחודש שלושה שבועות האם יכולה להיגרם השמנה אחרי שנים כתוצאה מאותה אכילה? הרי לא משמינים ביום?

רויטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו