טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רציתי לשאול, אם קורה שפעם בחודש/ שלושה שבועות יש לי מין יום כזה שבו אני זוללת המון כל מיני דברים מתוקים מלוחים בעיקר דברים משמינים ובעיקר לפני מחזור, האם אפשר להשמין כך? חשוב לי לציין שזה קורה פעם ב ובכל שאר הימים אני שומרת באדיקות על תזונה נכונה אוכלת רק דברים בריאים ומזינים ומרבה בהליכה, פשוט יש לי תחושה ששמנתי ורציתי לדעת אם מפעם כזו שמתרחשת פעם בכמה זמן לאורך זמן ניתן להשמין או שהאיזון למחרת מחזיר את המצב לקודמו.
תודה רבה רויטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זה באמת תלוי מה זה נקרא "זוללת" וגם כמה את אוכלת בשאר הימים (גם אם מדובר באוכל בריא ומזין). אם מדובר באלפי קלוריות - זה בהחלט יכול להביא להשמנה אפילו אם את שומרת בשאר הימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הכוונה האם זלילה כמו עוגיות חטיפים וכו' יכולה לגרום להשמנה עתידית, ז"א אם יש יום כזה בחודש שלושה שבועות האם יכולה להיגרם השמנה אחרי שנים כתוצאה מאותה אכילה? הרי לא משמינים ביום?
רויטל
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד