טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני מרגישה לא נוח עם הגוף שלי ומאוד רוצה לרזות...אבל לא כל כך יודעת איך להתחיל לשנות הרגלי אגכלה וחיים. הייתי אצל מס' דיאטניות בעבר וגם בשומרי משקל אבל לא התחברתי לאף אחת מן השיטות האלה. אני אוכלת המון בחוץ...ולא עושה שום חשבון...המבורגר, בורקסים ומאפים, סושי, סלטים...
אני לא יודעת מה אני צריכה לעשות- לאכול את האוכל שאני אוכלת עכשיו ולהפחית בכמויות או לשנות את התזונה שלי. כי יש שאומרים שדיאטה טובה זו דיאטה שאפשר לאכול בה הכל אבל במידה...
האם תוכלו לתת לי טיפים בסיסיים מה עלי לשנות? ומאיפה להתחיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אפילו בלתי אפשרי לרזות אם תמשיכי לאכול את הג'אנק פוד גם בכמות מופחתת. בטח שאת חייבת לשנות את התזונה שלך באופן ראדיקלי, אי אפשר לאכול את העוגה וגם לשמור אותה שלמה (תרתי משמע). קודם כול תצטרכי לשנות את סדר היום שלך ולאכול בעיקר בבית או במקום העבודה אוכל ביתי. אני לא מציע לך לספור קלוריות כי לשיטה הזאת אין חיים ארוכים. אכלי המון ירקות וגם פירות (לא יותר מדי). המנעי מאוכל מטוגן ושמן. הרבי באכילת דגים איכותיים. גבינות עד 5%, בשר רזה בלבד. שתי רק מים. הפחיתי באופן דראסטי מתוקים ומאפים. אכלי (בהגבלה) לחם, פסטה, אורז מלאים בלבד. אכלי ארוחות קטנות כל 3 שעות. הכניסי פעילות גופנית לסדר היום הקבוע שלך כאורח חיים, וכל המרבה הרי הוא משובח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ההודעה שלך כל כך אמיתית... לא חושב כשמגיעים למצב שאת מתארת ניתן לעזור דרך הפורום. אני לא נוהג לעשות זאת בפורום אבל במקרה שלך אני מציע לך להתקשר אלי ולקבוע פגישת היכרות ללא התחייבות כדי לבדוק אם אני יכול לעזור לך.
סוף שבוע טוב,
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים