האים מותר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האים מותר?
    חסוי
    30/10/2007

מותר לאכול בדיאטה פחמימות ?
    יש לי חברות שוויתו על פחמימות בדיאטה זה נכון? אני צריכה
    לעשות כמוהם? כן/לא ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האים מותר?

הוספת תגובה

• סליחי לי אבל הכי לא!!!!!!!!!!!!!!!!

הילה
    30/10/2007

תיראי נוי את ממש לא צריכה לוותר ממה שאני יודעת ידע כללי את יכולה להחליף לחם לבן בשחור דגנים\קל\חיטה מלאה..
    יותר טוב טעים ויותר בריא
    אבל בשום אופן לא לוותר על פחמימות מפיתאום את יכולה לוהוריד במינון כלומר לא הרבה ביום,
    אלא ע"פ כמות הקלוריות שאת צריכה לצרוך,
    זה הכול תזכרי
    פחמימות = אנרגיה!

בלי זה הגוף במילה אחת לא מתקיים.

שלך,
    מקווה שתביני הילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החברות שלך, כנראה בדיאטת חלבונים

אהרון
    30/10/2007

כגון אטקינס או סקרסדייל. בדיאטה הזאת אסור לאכול פחמימות מרוכזות כולל פירות.
    זאת דיאטה קשה מאוד אם מקפידים אבל נותנת תוצאות מהירות. יש הרבה ביקורת על דיאטות מסוג זה ואסור להתמיד יותר משבועים ברציפות. אני בעצמי עשיתי דיאטה כזאת בעבר הרחוק בנוסף לכל דיאטות חד גוניות אחרות, כגון דיאטת פירות, דיאטת ירקות, דיאטת מוצרי חלב וכו"
    כל הדיאטות האלה יעילות לזמן קצר אבל לא בריאות ולא מומלצות. הגוף שלנו זקוק כל יום לכל אבות המזון בפרופורציה:
    10-20% חלבון
    50-60% פחמימות
    20-30% שומן (כמה שיותר מן הצומח)
    רק דיאטה מתונה, מאוזנת ומגווונת מצליחה לטווח ארוך ומקנה הרגלים נכונים גם אחרי השגת המשקל הרצוי. המפתח להצלחה בהרזיה ושמירה הוא צרוף של תזונה נכונה ופעילות גופנית יומית או כמעט יומית (אירובית וכוח). בזכות שינוי אורח החיים לסיגנון זה אני עכשיו שוקל 40 ק"ג פחות מאשר לפני 9 שנים עם כושר מלא, גוף שרירי עם אחוז שומן נמוך.
    לסיכום אני מיעץ לך לא לקחת דוגמה מחברותיך. השיטה שלהן הינה מתכון בטוח להשמנה בסופו של התהליך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם מותר

מוניקה קרן
    31/10/2007

שלום נוי,

לא רק שמותר, צריך! פחמימות הן דלק ורכיב תזונתי מאוד חשוב לגוף ואסור לוותר עליו. כ- 50% מהקלוריות היומיות צריכות לבוא מפחמימות.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו