דיאטה באמצעות מכון אברמסון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה באמצעות מכון אברמסון
    נועל'ה
    06/06/2010

קצת עליי: גובהי הוא 1.72 ומישקלי הוא 90 גילי 21.
    הייתי מעוניינת לשמוע בבקשה ממי שהיתנסה וממי שיודע עד כמה עוזרת הגמילה מסוכרים וגלוטן של מכון אברמסון? האם אחוזי ההצלחה הם באמת 80 אחוז כמו שאומרים? האם הטיפול מצדיק את המחיר הגבוה? האם קיימים סיכונים בריאותיים בטיפול שכזה? אשמח לשמוע עוד חוות דעת וייעוץ בעניין טיפול במכון זה.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לך...

נטליקי
    16/01/2013

הגעתי לכאן במקרה ראיתי ששאלת על אברהמסון אז נכנסתי אבל אולי אין מקרה.
    אני עשיתי את הטיפול אצלם לפניי כמעט שלוש שנים. הגעתי במצב של השמנה שבחיים לא הייתה לי, בתיכון הייתי שחיינית ורק בצבא הגעתי למצב שאני מתחילה לעלות במשקל ותוך שנתיים של שירות עליתי 40 קילו (נשמע הזוי אבל זאת האמת העצובה. האוכל הצבאי זה אחד מהזוועות הגדולות שיש).
    כשיצאתי לאזרחות הבנתי כמה רע המצב שלי. לא יצאתי מהבית כי צחקו עליי בפנים ומאחורי הגב. הכי כאב לי שאני בגיל שכל החברות יוצאות, ואני לא יכולתי אפילו לחשוב על בן זוג כי הבטחון העצמי שלי היה כל כך נמוך.)
    אמא שלי החליטה לעשות מעשה ורשמה אותי לאברהמסון. הייתי מאוד חסרת אמון כי ניסיתי הרבה דיאטות ולא הייתה לי טיפת מוטיבציה להתאכזב שוב... אבל זכיתי בחיים שלי בחזרה בזכות אמא שלי, כי אחרי הטיפול התחילה ירידה משמעותית במשקל (אבל שתדעי שמאוד חשוב להקשיב לעצות של היועצים שלהם ולא להרגיש ראש גדול כי היו לי כמה נפילות ולמדתי את זה בדרך).
    ירדתי 37 קילו בסה"כ. אני מרגישה בגיל שלי סוף סוף, בלי האוהלים שלבשתי, אחריי שנים של זלזול במראה החיצוני אני מתלבשת יוצאת מבלה...
    אני מקווה שעזרתי לך, בהצלחה!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נועל''ה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    06/06/2010

נועה שלום,
    אני מניח שהשאלה מיועדת לגולשים ולא למומחים, כך שמי שהיה בטיפול באותו המקום מוזמן להגיב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דוקטור...בנוסף לתגובות הגולשים

נועל'ה
    06/06/2010

אשמח לשמוע גם חוות דעת מקצועית כמו שלך בעניין דיאטות מסוג זה.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מועל''ה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    07/06/2010

לא ממש מכיר מה הם עושים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו