הי..זאת שוב אני (:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי..זאת שוב אני (:
    רוצהלהיותרזה
    18/06/2010

o.k אז עכשיו אני שוקלת 74 סוף סוף ונותר לי רק עוד 2-3 ק"ג להוריד כדי להחשב במשקל תקין (לפי ה-BMI שחישבתי)
    אבל עכשיו מתחיל החשש האמיתי...ברור לי שכל הסיפור הזה לא נגמר וגם לא יגמר ושתמיד אני אהיה צריכה לעסוק ב-פ"ג ולאכול בריא ונכון..אבל עדיין עולה בי החשש שאני לא אצליח...כי הרי ידוע שלשמור על המשקל זו היא משימה הרבה יותר קשה מאשר לרדת במשקל.....אהרון,אני לא בדיוק יודעת למה הפסקת להגיב להודעות שלי אבל אם אתה עדיין שם,אני צריכה את עצתך...בכל אופן,תמיד,תודה =)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הי..זאת שוב אני (:

הוספת תגובה

• אני לא מקצועית אבל עברתי את זה

coral
    18/06/2010

אני ירדתי 20 ק"ג בערך לפני 15 שנה. עליתי בכל לידה אבל חזרתי למשקל שלי.
    אני לא יודעת למה אומרים שזה קשה יותר.
    זה הרבה יותר קל
    את כבר שם. מרגישה טוב עם עצמך, נראית טוב. כייף לקנות בגדים. הביטחון עולה. את יודעת יפה מה יש לך להפסיד ואת לא רוצה שזה ייקרה. המוטיבציה לשמור על המשקל עולה
    וגם אם פעם אחת אחרי חופש או משהו אז מקסימום תעלי פתאום 2-3 ק"ג. זה הרבה יותר קל להוריד 2-3 ק"ג מאשר לדעת שאת צריכה לרדת כמות גדולה יותר. אז שומרים קצת יותר תקופה ויורדים אותם.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך! זה מאוד מעודד אותי! :)

רוצהלהיותרזה
    18/06/2010

אני מקווה שאכן את צודקת ואני אצליח באמת לשמור על המשקל שעלה לי מאמץ כל כך גדול לרדת אותו.... נחמד לשמוע את מה שאמרת כאן...:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החשש מוצדק ומבוסס על סטטיסטיקה

אהרון רזון
    19/06/2010

כ-95% מאלה שהגיעו למשקל היעד חזרו לנקודת ההתחלה תוך פרק זמן זה או אחר. זה עגום אך זה לא חייב להתקיים. אם לא מתייחסים לדיאטה ולפ"ג כאל מבצע חד פעמי אלא כהתחלת אורח חיים חדש, אין סיבה שהתסריט הרגיל יתממש.
    אנחנו צריכים להיות ערנים לכל תוספת משקל ולפעול באופן מיידי להפסקת ההתדרדרות תוך הבנת הסיבות שגרמו לזה. חשוב מאוד לחשוב חיובי, כי אחרת הכישלון מובטח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מתייחסת לזה כאל מבצע חד פעמי

מישהי
    20/06/2010

ברור לי שזה אורח חיים וכך יהיה =)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו