איך יורדים במשקל 5 קילו בשלושה חודש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך יורדים במשקל 5 קילו בשלושה חודש
    עדי
    07/11/2007

שלום רב,

אני בת 28. הגובה שלי הוא 1.62 וכיום אני שוקלת 57 ק"ג. אני מעוניינת לרדת 5 קילו בשלושה חודשים. אני עובדת במשך היום ומגיעה עייפה הביתה אבל אני רוצה להתחיל לעשות הליכות
    כ-4 פעמים בשבוע כל פעם כשעה ורבע (אני כבר עשיתי הליכות וספורט בעבר - עד לפני כחודשיים)
    ולגבי התפריט היומי הוא די קבוע:
    ארוחת בוקר - 2 פרוסות לחם שחור עם גבינה 5% ומעט זיתים.
    ארוחת ביניים - דנונה 1.5%
    ארוחת צהרים(בעבודה) - סלט עם ביצה קשה - סלט שמורכב ממלפפונים, תירס, עגבניות וחסה
    ואני מוסיפה מעט רוטב אלף האיים 5% + מנה חמה נודלס של כ- 300 קלוריות.
    אחה"צ - 2 סוגי פירות: קלמנטינה קטנה ותפוח עץ.
    בערב אני בד"כ לא רעבה ואם כן, אני אוכלת עוגיה אחת (שאני מכינה - דובשניות) או 2 קוביות שוקולד.
    במשך השבוע יוצא שאני אוכלת 3פעמים בשבוע ארוחה בשרית: באמצע שבוע יום אחד:חזה עוף על הגריל, פירה ואטריות עם רוטב עגבניות וסלט כרוב קטן ובסופ"ש אני אוכלת ביום שישי ארוחת ערב בשרית של בשר עם תוספת וסלט וכך גם ביום שבת. מה עלי לשנות על מנת לרדת במשקל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לרדת 5 קילו

אהרון
    07/11/2007

עודף המשקל שלך קטן, אם בכלל. ככל שהעודף קטן , ההרזיה איטית יותר אבל 5 ק"ג ב3 חודשים נראה יעד סביר. אני הייתי מסתפק רק ב3 ק"ג אלא אם הגוף שלך צר במיוחד.
    בנוסף לדיאטה שלך עם התיקונים הנכונים של מוניקה וההליכה 4 פעמים בשבוע הייתי מוסיף גם פעילות בונה שרירים למנית איבוד מסת השרירים יחד עם השומן. השילוב ההכרחי דיאטה + פעילות אירובית גורמת גם לאבדן שרירים, דבר שיקשה על השמירה בנוסף לחסרונות אחרים.
    אחרי גיל 25 אנחנו מאבדים באופן טבעי כ200 גרם שריר מדי שנה בהעדר פעילות לחיזוקם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום עדי

ד''ר רוני חרמון
    08/11/2007

בסך הכול את די בסדר. את חייבת לשתות 15-20 כוסות מים ליום להוריד את התירס את האורז הפסטה תפוח האדמה ועוגיות/שוקולד וכל השאר נראה בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו