טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לאחר דיאטה קשה ירדתי במשקל מ-82 ק"ג ל-75 ק"ג...אני מטר 70 (יכול להיות מטר 69 אני לא בטוחה בזה במדויק) הייתי מידה 42 וירדתי ל 40...אני רוצה להגיע למידה 38 ואז אני אהיה מרוצה,עכשיו אמרו לי שההבדל בין מידה למידה הוא בערך 5 ק"ג...עכשיו השאלה שלי היא כזאת: נורא קשה לי לרדת במשקל כי החולשה שלי היא בעיקר שוקולד ובמבה,אני יודעת שזה נשמע טיפשי (אגב,אני בת 20 חח) אבל קשה לי להגמל מזה..קשה לי לעשות ספורט כבר קרעתי לעצמי את כל הצורה בפעילות גופנית ואני פשוט לא מסוגלת להמשיך,רוב היום אני דיי פעילה אבל לעשות ריצות כמו מטורפת זה כבר נמאס עלי...איך אני אצליח לרדת עכשיו עוד 5 ק"ג? אני מנסה ולא מצליחה להמשיך לרדת במשקל,כאילו אני יורדת חצי קילו ואז עולה אותו ושוב ושוב....אני לא רוצה בכלל להתייאש כי אני מרגישה פרה וזה מאוד מדכא אותי,אני ממש לא סובלת את עצמי כרגע....מה עלי לעשות?
בבקשה אשמח לעצה,ותודה לכולם מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ההכרזה שלך שאינך מסוגלת\אין לך כוח הרצון לוותר על שוקולד ובמבה (זבל תזונתי) לא מבשרת טובות. בנוסף, ולא פחות משמעותי, זה הוויתור על הפעילות הגופנית הכל כך חיונית להרזיה בריאה ובעיקר לשמירה. רק תזונה בריאה ונכונה לנתונים שלך, בלווי פעילות גופנית יומית אפקטיבית יגשימו את מבוקשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד