טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
במידה וכול השבוע שומרים 1200 קלוריות לפעמיים פחות וסופ שבוע אוכלים יותר מין הרגיל אבל לוקחים תה סנה ושבת יוצא ולבלות בשירותים (שילשול)יכול להיות שמשמינים מיזה? ממש עליה משמעותית 5 קילו ב3 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
איך אפשר לשקם גוף שעבר במשך שנה אכילה של פלוס מינוס 1200 קלוריות, בסופי שבוע עבר התעללות בלקיחת משלשלים ובאכילה מרובה מין הרגיל, ועכשיו גם תקועים 6 קילו מיותרים שחייבים לרדת מה עושים? לחזור לאותו תפריט ? אך בלי סופי שבוע כאלה ? מה איך ? אולי גם אכלתי פחות קלוריות במשך השבוע לאחת שעושה ספורט בבקשה אפשר לקבל כמה כלים משקל 67 וגובה 174 תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ת'אמת אני גם בטווחים שלך , אותו גובה אך אני שוקלת 65 פלוס מינוס , התחלתי ספורט ואוכל ממש מדויק וכל מה שאני מכניסה לפה אני רושמת בצד , דווקא יש המון דיאטות בגוגל , אין אין כמו ספורט , את צריכה משהו שמשפר לך את זרימת הדם וזה בעצם מה שגורם לך להרגיש בשיא הרעננות שלך , לא כמו להפחית ולהרעיב את עצמך מאוכל ובסוף תהיי מדוכאת בלי מצב רוח זה העניין .... תאמיני לי את תצליחי ובגדול ... מאחלת לך הצלחה בדיאטה ובכל החיים , רק שייפתחו בפנייך כל דלתות ההצלחה
חשוב להבין שלא כל אחד יכול להגיע לגבול תת-משקל, לשמור וגם להשאר בריא. פשוט, המשקל הקודם לא התאים לנתונים האנטומיים ופזיולוגיים של גופך שנקבעו גנטית ולכן הוא הוסיף את החסר. ההתנהלות שלך - אכילה מרובה יחסית בימים מסויימים וגרימת שלשול (בשלב הבא תיתכן גם הקאה) מוגדרת כהפרעת אכילה, אותה צריך לטפל, ויפה שעה אחת קודם. שיקום הנפש יוביל גם לשיקום הגוף תחת הדרכה מתאימה.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים