טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
במקרה שלך, לא הייתי סומך על חישובים מבוססים על נתונים (חסר הגיל- נתון חשוב) אלא עובר אבחון במכון מוסמך. עקב הפרעת אכילה המסתמנת מהודעות קודמות, ייתכן מאוד שהקצב המטבולי שלך הינו הרבה מתחת לממוצע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נכון, אתה צודק , אני לא שם יודעת בדיוק מה עשיתי לגוף ורוצה לשקם ולעזור לי, רואה את התמונה במלואה, איפה עושים את הבדיקה הזאת? גילי 36 על פי נתונים בלבד יש אפשרות להגיע לתוצאה משקל גובה וכ"ו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בצד ימין למעלה של המסך הקישי על "מחשבונים" ואחר כך על מחשבון BMR. מלאי את השדות הדרושים (גיל, גובה , משקל) ותקבלי את ההוצאה הקלורית הבסיסית היומית. זה רק תאורטי מבוסס על נתונים סטטיסטיים. את המדידה האמינה עושים במרפאת ספורט (שאלי בקופת חולים) או במכון ווינגייט.
אני מבינה מה את כותבת ומה כתבת בהודעות קודמות: אני הייתי במצבך רק שלא אכלתי 1200 קלוריות אלא אולי 600 קלוריות ביום במשך שנה שלמה....אניבת 35 [לא ילדה],אבל נסחפתי לזה בעקבות דיאטה. בזכות דיאטן קליני מדהים היום אני אוכלת יחסית באופן תקין רק שאני מבצעת פעילות גופנית פשוטה של הליכה יומיומית 30-35 דקות ואז באופן טבעי אפשר לאכול נורמאלי. תוסיפי הליכה את גם תהני וגם תוכלי לאכול טוב. זה לא אומר עוגות,עוגיות,בצקים,מאפים אלא אוכל רגיל ובריא ולפעמים להתפנק במשהו מתוק----אל תקחי את המזון כדיאטה אלא כאורך חיים ואז גם את וגם הגוף יתרגל.
המון הצלחה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד