בדיקות מטבוליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות מטבוליות
    מירי
    23/09/2010

בדיקות מטבוליות חילוף החומרים והוצאה קלורית במשך היום כול אחד יכול לעשות על פי נתונים כמו גובה 174 ומשקל 67 כמה קלוריות אני צריכה בשביל לרדת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות מטבוליות

הוספת תגובה

• חילוף חומרים

אהרון רזון
    24/09/2010

במקרה שלך, לא הייתי סומך על חישובים מבוססים על נתונים (חסר הגיל- נתון חשוב) אלא עובר אבחון במכון מוסמך. עקב הפרעת אכילה המסתמנת מהודעות קודמות, ייתכן מאוד שהקצב המטבולי שלך הינו הרבה מתחת לממוצע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיקום הגוף

מירי
    24/09/2010

נכון, אתה צודק , אני לא שם יודעת בדיוק מה עשיתי לגוף ורוצה לשקם ולעזור לי,
    רואה את התמונה במלואה,
    איפה עושים את הבדיקה הזאת? גילי 36
    על פי נתונים בלבד יש אפשרות להגיע לתוצאה משקל גובה וכ"ו ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חישוב BMR (קצב מטבולי בסיסי)

אהרון רזון
    24/09/2010

בצד ימין למעלה של המסך הקישי על "מחשבונים" ואחר כך על מחשבון BMR.
    מלאי את השדות הדרושים (גיל, גובה , משקל) ותקבלי את ההוצאה הקלורית הבסיסית היומית.
    זה רק תאורטי מבוסס על נתונים סטטיסטיים. את המדידה האמינה עושים במרפאת ספורט (שאלי בקופת חולים) או במכון ווינגייט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מימי כנסי...

אתי
    24/09/2010

אני מבינה מה את כותבת ומה כתבת בהודעות קודמות:
    אני הייתי במצבך רק שלא אכלתי 1200 קלוריות אלא אולי 600 קלוריות ביום במשך שנה שלמה....אניבת 35 [לא ילדה],אבל נסחפתי לזה בעקבות דיאטה.
    בזכות דיאטן קליני מדהים היום אני אוכלת יחסית באופן תקין רק שאני מבצעת פעילות גופנית פשוטה של הליכה יומיומית 30-35 דקות ואז באופן טבעי אפשר לאכול נורמאלי.
    תוסיפי הליכה את גם תהני וגם תוכלי לאכול טוב.
    זה לא אומר עוגות,עוגיות,בצקים,מאפים אלא אוכל רגיל ובריא ולפעמים להתפנק במשהו מתוק----אל תקחי את המזון כדיאטה אלא כאורך חיים ואז גם את וגם הגוף יתרגל.

המון הצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתי

מירי
    06/10/2010

אפשר לקבל פרטים על דיאטן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו